folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aramızda Tekel Bayii Var Mı?

Aramızda Tekel Bayii Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sardalyali
    sardalyali's avatar
    Erkek
    yorgoangelopoulos bunu yazdı

Herkese selam, aramızda tekel bayii arkadaş var mı? Kullandığım sigarayı bir türlü bulamıyorum, Opet'te bazen oluyor bazen olmuyor, büfelere falan da getirmiyorlarmış Davidoff Burgundy sigarasını. Bunu nereden bulabilirim, gerekirse beş on karton tek seferde alabilirim.

Tekelci arkadaşımdan gelen cevap: "Davidoff sigaraları geniş bir müşteri portföyüne sahip olmadığından dolayı, her zaman her yerde bulmanız pek mümkün olmaz. Ama aranızın iyi olduğu bir tekelciye veyahut büfe sahibine bu konu hakkında ricada bulunursanız şahsi kanaatimce size yardımcı olacaktır."

Birasız kalan gönül, mezarsız sergerdân ölülere müşâbih olur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

arkadaşlarında dediği gibi mahallende sokağında işyeri yakınında sürekli alışveriş yaptığın bir tekel bayii arkadaşa söylüyorsun. sana 1 2 gün içinde temin ediyor. 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yorgoangelopoulos
    yorgoangelopoulos's avatar
    Erkek
    sardalyali bunu yazdı
    yorgoangelopoulos bunu yazdı

Herkese selam, aramızda tekel bayii arkadaş var mı? Kullandığım sigarayı bir türlü bulamıyorum, Opet'te bazen oluyor bazen olmuyor, büfelere falan da getirmiyorlarmış Davidoff Burgundy sigarasını. Bunu nereden bulabilirim, gerekirse beş on karton tek seferde alabilirim.

Tekelci arkadaşımdan gelen cevap: "Davidoff sigaraları geniş bir müşteri portföyüne sahip olmadığından dolayı, her zaman her yerde bulmanız pek mümkün olmaz. Ama aranızın iyi olduğu bir tekelciye veyahut büfe sahibine bu konu hakkında ricada bulunursanız şahsi kanaatimce size yardımcı olacaktır."

Evet tekel bayiilerinde yok ama A101'lerde var şimdi aldım beş karton, beşer beşer veriyorlar ama A101'de mevcut sigara

The lost boy of cyberspace ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

ben de davidoff ivory slims içiyorum buna düştüğümden beri aynı dertten muzdariptim 

sigara içiyorsan bittiği an en yakın market/bakkal/büfe/tekel temin edebiliyor olman lazım buna tutulmama rağmen bırakamadım devam ediyorum çözümü de;

kartona başlayarak çözdüm çevredeki yakın benzinliklerin hangisine davidoff grubu geliyor tespit edip kartona başla hocam sen de ( ekseri totallerde oluyor )

tek sorun zam dönemleri kıllatıryolar vermemek için 

küçüklere gelmiyor ama büyük migrosların da çoğuna geliyor davidoff grubu haberin olsun oradan da 5er 5 er veya veriyolarsaa 10lu alıp stok yapabilirsin.

bu sigaraya başladığımdan beri evde en az 20-30 paket tutuyorum. 

WitchKing tarafından 30/Nis/25 19:54 tarihinde düzenlenmiştir

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

amk merak ettim bu nasıl sigara, uzun parlemente göre nasıl içimi son 3 aydır parlemnetlerde odun çıkıyor içinde tadında değişiklik var 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Ayda bir kıbrısa kumara gelin. Havalimanından 3 karton alırsınız. Hem ekonomik olur hemde günde bi paketten bi ay idare eder. 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

amk merak ettim bu nasıl sigara, uzun parlemente göre nasıl içimi son 3 aydır parlemnetlerde odun çıkıyor içinde tadında değişiklik var 

Hocam o sorun çözüldü. Aldın paket yeni tarihli ise sıkıntı olmayacaktır.

Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 18
davidoff burgundy