Aramızda Tekel Bayii Var Mı?
-
yorgoangelopoulos bunu yazdı
Herkese selam, aramızda tekel bayii arkadaş var mı? Kullandığım sigarayı bir türlü bulamıyorum, Opet'te bazen oluyor bazen olmuyor, büfelere falan da getirmiyorlarmış Davidoff Burgundy sigarasını. Bunu nereden bulabilirim, gerekirse beş on karton tek seferde alabilirim.
Tekelci arkadaşımdan gelen cevap: "Davidoff sigaraları geniş bir müşteri portföyüne sahip olmadığından dolayı, her zaman her yerde bulmanız pek mümkün olmaz. Ama aranızın iyi olduğu bir tekelciye veyahut büfe sahibine bu konu hakkında ricada bulunursanız şahsi kanaatimce size yardımcı olacaktır."
-
arkadaşlarında dediği gibi mahallende sokağında işyeri yakınında sürekli alışveriş yaptığın bir tekel bayii arkadaşa söylüyorsun. sana 1 2 gün içinde temin ediyor.
-
sardalyali bunu yazdıyorgoangelopoulos bunu yazdı
Herkese selam, aramızda tekel bayii arkadaş var mı? Kullandığım sigarayı bir türlü bulamıyorum, Opet'te bazen oluyor bazen olmuyor, büfelere falan da getirmiyorlarmış Davidoff Burgundy sigarasını. Bunu nereden bulabilirim, gerekirse beş on karton tek seferde alabilirim.
Tekelci arkadaşımdan gelen cevap: "Davidoff sigaraları geniş bir müşteri portföyüne sahip olmadığından dolayı, her zaman her yerde bulmanız pek mümkün olmaz. Ama aranızın iyi olduğu bir tekelciye veyahut büfe sahibine bu konu hakkında ricada bulunursanız şahsi kanaatimce size yardımcı olacaktır."
Evet tekel bayiilerinde yok ama A101'lerde var şimdi aldım beş karton, beşer beşer veriyorlar ama A101'de mevcut sigara
-
ben de davidoff ivory slims içiyorum buna düştüğümden beri aynı dertten muzdariptim
sigara içiyorsan bittiği an en yakın market/bakkal/büfe/tekel temin edebiliyor olman lazım buna tutulmama rağmen bırakamadım devam ediyorum çözümü de;
kartona başlayarak çözdüm çevredeki yakın benzinliklerin hangisine davidoff grubu geliyor tespit edip kartona başla hocam sen de ( ekseri totallerde oluyor )
tek sorun zam dönemleri kıllatıryolar vermemek için
küçüklere gelmiyor ama büyük migrosların da çoğuna geliyor davidoff grubu haberin olsun oradan da 5er 5 er veya veriyolarsaa 10lu alıp stok yapabilirsin.
bu sigaraya başladığımdan beri evde en az 20-30 paket tutuyorum.
-
amk merak ettim bu nasıl sigara, uzun parlemente göre nasıl içimi son 3 aydır parlemnetlerde odun çıkıyor içinde tadında değişiklik var
-
Ayda bir kıbrısa kumara gelin. Havalimanından 3 karton alırsınız. Hem ekonomik olur hemde günde bi paketten bi ay idare eder.
-
nereodi bunu yazdı
amk merak ettim bu nasıl sigara, uzun parlemente göre nasıl içimi son 3 aydır parlemnetlerde odun çıkıyor içinde tadında değişiklik var
Hocam o sorun çözüldü. Aldın paket yeni tarihli ise sıkıntı olmayacaktır.