Aramızdaki Fedai? :)
-
İtiraf ediom seni arayan bendim kold :@ :| gebertecem olm seni,zaten westde içemion :D
Şaka bi yana koldumu kim tehdit ediosa telefondan, 100 kiloluk 1,80 küsur boyunda bir düşman daha edindi... (: lan eerki şaka deilse üstüne oturur ezerim amqorum :@ :F :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------İtiraf ediom seni arayan bendim kold :@ :| gebertecem olm seni,zaten westde içemion :D
Şaka bi yana koldumu kim tehdit ediosa telefondan, 100 kiloluk 1,80 küsur boyunda bir düşman daha edindi... (: lan eerki şaka deilse üstüne oturur ezerim amqorum :@ :F :D
-----------------------------:) hacı exca yı falan da aramış şaka deil gibi görünüyo :)
neyse ben diceğimi dedim, her tür buluşmaya gelicem, götü yiyen çıkar karşıma ;)
ayrıca salak numarasını gizlemeyi unutmuş baştan, sora tekrar gizliden aradı ama nosunu çoktan almıştım bile (:
ama savcılığa vs vermek gibi bi niyetim yok, tam tersine o beni savcılığa versin, çünkü eğer yakalarsam cinayet çıkabilir ;)
-
Kara murat benim :\
yo hayır ben değilim :)
Ben olsam ki nolucak?
Nedir yani...
Ajan1111 topiği görse de bu işler boş işler dese.. :))
-
şu koduum yavsağının telefon no sunu koysana şuraya...
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------İtiraf ediom seni arayan bendim kold :@ :| gebertecem olm seni,zaten westde içemion :D
----------------------------
sizi arayan benim lan :D -
hepimiz cold-m4üz,kimse çıksın.bulması zor değil
-
cold-m4 numarasını biliyorsan kim olduğunu bulabilirsin kayıtlıysa :?
-
kontorü olan arasın la ipneyi kontorüm yok arıyamıom bea
-
Hocam cahil davranma bence , yani yanlış anlama bu sözüm hakaret niteliğinde değil ama sinirini kontrol edebiliyorken savcılığa suç duyurusunda bulun .
Yazdıklarımı okuduysan bilirsin belki , aynı düşüncelere sahibiz .
-
numarasını gizlemeyi unutmuş mal :) numarası var da bende onu öğrenicek kontör yok :)
ama çıkacak ortaya sonunda :/