Aranızda Lens Kullanan Varmi?
-
lens aldım 3-4 gundur kullanıyom doktor dedi her gece mutlaka çıkaracan solusyonuna koyacan sabah tekrar alacan takaacn vs vs , amk ilk günden sıkıldım ben. bunu gece yatarken çıkarmasam nolur? bide çıkarıp takarken götümün terlio ,can çekişiyom yokmu bunu takmanın kolay bi yolu
-
bi arkadaş çıkarmayı unutmuş yatarken epey bi uğraşmıştı gözlerimi açılmamış ne olmuştu aq :S sen çıkar yinede
-
lens niye takılıyor bilgisayar başında gözler bozuluncamı yoksa hava olsun diyemi
-
ikisi içinde :)
-
kuruyunca yapışır açamazsın göz kapaklarını (diye biliyorum ben :) )
-
abi bi bok olmuyo galıba yalnız uyanınca saga sola kaymıs oluyormus. bende alıcam ama astıgmata vermıyorlar falan dıyorlar. Hem havuza gırebılıyosun dıyolar lensle hemde uyurken cıkar dıyorlar. belki kızarması dıyedır yat bakalım bugun yarın kor olmassan bısı olmaz.
-
gözlük taksana hacı şişe dibi olsa ne olur gözlüğün. karizma olur hem..
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------
lens niye takılıyor bilgisayar başında gözler bozuluncamı yoksa hava olsun diyemi
-----------------------------
yaklaşık 5 yıldır gözlük kullanıodum ilk basta 0.25ti şimdi 4 oldu gözlüksüz körden farkım olmuyor. top bilem dogru durust oynayamıom :) o yuzden aldım hawa atmayla falanda alakası yok şeffaf zaten renkli deil -
Kesin cikart yatarken..! arkadasimin gözünde kalmisti.. nerdeyse kör oldu desem abartmamis olurum valla. Bi hafta kapali gözle gezdi :D
-
efsun hacım en son futbol oynarken bi top çarptı yüzüme hem gözlük hemde burnum parçalandı, ondan sonra yeter ulen dedım.. sikerim gözlüü
-
ladybey o zaman şey yapsana bu gözleri çizdirme dalgası war 10 dk da çiziyolar hemen görüyüorsun ne lens ne bişi ona bi bak araştır sor 4 numara az dğeil.