folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aranızda Lens Kullanan Varmi?

Aranızda Lens Kullanan Varmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek
    Benim gözleirm bundan 3 yıl öncesine kadar taş gibiydi...
    Ne zamanki bu pc ile 12 saat birlikte olmaya başladım o zaman gözlerin körermeye başladı.
    Doktora git hojam ben doktora gittim göz yapın hasas oldugu için lens kullanamassın dedi.
    Sakın doktora danışmadan alma, hatta ben ısrar ettim dedi istiyosan lens veriyim gözlerin balon gibi olup gelirsin dedi.
    Yani göz yapın farklı olabilir başka bişey olabilir.Lens tabikide iyidir, de bi doktora danışmak en iyisi.
    Ahhh ahh lens takamıyoruz işte ama kurtulcam yakında bu gözlükten =)

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    bendede 3,5 numara miyop var artı astigmatta var.en güzeli gözlüktür ya.bayanlar lensle uğraşabilir ama erkekler pek sallamıyo bakımını falan.şu çizdirme işi benim aklıma yatmıyor pek.bir sürü gözlüklü göz doktoru var.yaptırsa en başta onlar yaptırırdı.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    bilgisayarın aq benimde ebemi skti :S :S :@
    aq göz de öyle bi organ ki 5 duyu arasında en karizması, en önemlisi aq :S

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

hacım eger cıkar denilmisse cıkaracaksın sebepleri cok.. yatarken gözyası bezleri yırtılan iki tane müsterim vardı terlemeden dolayı göz kapagınada yapısabilir vs vs.. eger cıkarmak istemiyorsan biraz daha fazla para verip cıkarılmayan lens alacan.. arkadas cizdirmekten bahsetmis ama cizdirmek bütün kusuru yok etmiyor genelde cogu kiside numaranın düsmesini saglıyor bazı bünyelerde gelecek zaman icerisinde tekrar göz kusuru olmasına sebep oluyor bu sebeple göz kusuru olan arkadaslar 6 ayda bir doktor muayenesini terk etmesin.. lens almayı düsünen arkadaslar KESİNLİKLE doktor muayesi olmadan almasın cünkü daha büyük kusurlara sebep olabilir!

takıp cıkarmaya alısırsın ben kac yıldır lens satıyom defalarca ugrastım deneme lenslerinden birini gözüme takamadım sebebi göz kaslarının kuvvetli olması cünkü elimi gözüme götürüyorum otomotik kapanıyor ;)

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    bizim hala oğlu kullnıo lens her akşam onlarla uğraşıo çıkarıo solusyon falan onu sürüo işte yarım saat 1 saat uğraşıo hergün ama şekil onda 2-3 renk var mavi-yeşil-bide saydan var ama güzel oluo ben senin yerinde olsam hem sağlık için hemde karizma için takardım ;)

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    bu yorumları okuduktan sonra kesinlikle cıkartacam.. bide şey diolar ya bazen "aha lensim düştü falan amk bn göt zoruyla çıkartıom herifler nası düşürmeyi becerio

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deeppurple33
    deeppurple33's avatar
    Erkek
    hoca bende kullandım lens.amk gözlerimi daha fazla bozdu.takması cıkarması zaten bi işkence.bi de yolda yürürken ya da olur olmaz yerlerde kayıyo  cıkıyo.bide çok zahmetli bu iş.cok temiz bakman gerekiyo.tamam bakarım diosun.bi zaman gectikten sonra sallamıyon zaten.lensle birlikte yatarsan gözlerin kızarır çok kötü olur.çok pis çapak yapar.gözüne yapısır vallae çapaklar bi de onları çkaracam diye uğrasırsın.sonra bi bakmıssın ki gözlerin 1 derece daha ilerlemiş.en gıcıgıda şeffaf lens kullanırken birini kaybolması ya da yırtılması amk.evlat acısı gibi koyuyo adama.bence lensin yanına bile yaklasma derimm.pişman olursun vallae.simdi bnim gözlerimde bozuk 3 falan oldu uzun farlar çalısmıor.gözlükte takmıom.bi tv izlerken bi de resim çizerken takıom gözlük.onun dısında  sallamıom artık....

..
Toplam Hit: 4752 Toplam Mesaj: 28