Araplarin İhaneti İle , Esir Dusurulup Kor Edilen 15.000 Turk Askeri ...
-
http://www.youtube.com/watch?v=lbosrCds82E
belki haberi, bilgisi olmayanlar vardir diye ...
-
araplarin kaypak oldugunu birkez daha ogrendik. eline ne gecti nedir bu kin ? araplari oradan kotulemek kolay fakat yurtdisinda goruyorsun ki yinede yabancilara gore araplar cok daha guvenilir, arkani dondugunde seni skmeye calismadan once bir dusunuyorlar yine, ama yabancilar oyle degil
-
Araplar demiyorki. Mısırdaki Ingiliz kampı diyor
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
araplarin kaypak oldugunu birkez daha ogrendik. eline ne gecti nedir bu kin ? araplari oradan kotulemek kolay fakat yurtdisinda goruyorsun ki yinede yabancilara gore araplar cok daha guvenilir, arkani dondugunde seni skmeden once bir dusunuyorlar yine, ama yabancilar oyle degil
-----------------------------daha araplardan o fiili gormedim . he senin gibi gorup hayran kalan veya gormeye merakli varsa bilemem. Beni avrupalisida ilgilendirmez .
Konuda avrupa yoktu , avrupalarilarda cok ta tin , gerci Avrupali hic olmazsa tarihe sahip cikiyor . Araplar onu da yapmiyor . arabistanda son yikilan kabedeki osmanli yapisi, osmanli kalesi gibi orneklerde mevcut turk izlerini o topraklardan silmek icin ...
-
hangi kelimeden hayran kaldigimi gordun anlamadim herneyse, yalniz ciddi ciddi sormak istiyorum niye araplardan bu kadar nefret ediyorsun ? nefretin cogu korkudan gelir? araplardanmi korkuyorsun
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------hee 3000 tane ingiliz esir almisti 15.000 turku .
basligi iyi oku " araplarin ihaneti ile " ...
suya koyduklari zehir , su kaynaklarinimizi yok etmeleri , yagmaladiklari osmanli yardimlari . Bombaladiklari osmanli tireni . Bunlarin hepsini biz ingilizden degil , araptan gorduk .
yani bi yerde araplar , canakkalede ingilizin oldurudugu turkten fazlasini afrika ve arap yarim adasinda sehit ettmis. Bu kadar sehiti biz anadoluyu savunmak icin kullansaydik , balkanlar ve kafkasya hala bizim olurdu . turk birliginin bugun en buyuk engeli olan iran , ermenistan veya rusya sinirlarimiz olmazdi diger turki devletlere komsu olmak icin ...
ornekler uzar gider ...
-
7-19 bunu yazdı:
hangi kelimeden hayran kaldigimi gordun anlamadim herneyse, yalniz ciddi ciddi sormak istiyorum niye araplardan bu kadar nefret ediyorsun ? nefretin cogu korkudan gelir? araplardanmi korkuyorsun
-----------------------------yaziyi aslinda ilk mesajda koyucaktim , cunku senin gibi tepki verecekleri biliyordum . sebebini soran olucaktir , tahmin etmistim ...
-------------------
Turk milliyetciligini veya islam dinini araba ayak opmekten sayan zihniyeti elestirdik , din dusmani olduk .
Bastakilerin din ustunden siyasetini ve arap kici opme sevdasini elestirdik , bu seferde dinsiz olduk ...
Osmanlinin bize gosterilmeyen , saklanan izlerini elestirdik diye . Son seferde Turk dusmani olduk . Bakalim bu kisiler , alttaki videonun uzerine nasil bir yorum yapacaklar. Merak ettigim icin , videoyu sizlerle de paylasmak istedim ... ( diger itham ettiklerim kendilerini biliyorlar )---------------------
iste katiksiz hali ile , notepad'e kaydettigim sekilde
-
maximuss bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
suya koyduklari zehir , su kaynaklarinimizi yok etmeleri , yagmaladiklari osmanli yardimlari . Bombaladiklari osmanli tireni . Bunlarin hepsini biz ingilizden degil , araptan gorduk .
yani bi yerde araplar , canakkalede ingilizin oldurudugu turkten fazlasini afrika ve arap yarim adasinda sehit ettmis. Bu kadar sehiti biz anadoluyu savunmak icin kullansaydik , balkanlar ve kafkasya hala bizim olurdu . turk birliginin bugun en buyuk engeli olan iran , ermenistan veya rusya sinirlarimiz olmazdi diger turki devletlere komsu olmak icin ...
ornekler uzar gider ...
-----------------------------Arapları katan sensin. Videoda "Arap" kelimesi geçmiyor
-
birsey soyluyorsun hic degilse bir gorusun; ne hakkinda niye konustugunu acabilecek bir kapasiten olsun.
baskalarinin yazdigi uc bes satirla kendini nereye kadar tatmin edeceksin bakalim..
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
ornekler uzar gider ...
-----------------------------Arapları katan sensin. Videoda "Arap" kelimesi geçmiyor
-----------------------------TRT2 . Anitin onundeki mermerde bile "arap" yazmiyor dikkat et . TRT nin bugun ne halde oldugunu biliyoruz .
bu seye benziyor . Canakkale sehitlerini anma toreni duzenliyen STV nin , ne hikmetse bir karesinde bile Ataturke yer vermemesi , goruntulerde ...
araplarida sevmiyorum (Islamiyetten oncesinde de ! ) , cunku yaptiklari belli ... Ben konuyu araplarin ustune degil , bu forumdaki bazi sahsiyetlere ozel actim :)
-
7-19 bunu yazdı:
birsey soyluyorsun hic degilse bir gorusun; ne hakkinda niye konustugunu acabilecek bir kapasiten olsun.
baskalarinin yazdigi uc bes satirla kendini nereye kadar tatmin edeceksin bakalim..
-----------------------------"Lawrence of Arabia" ?????
lawrance gibi 1935 lere kadar yasamis kaniti da vardi :)
komik olmayin . ben araplari sevmiyorum . bu goruntulerden sonra seven varsada kendi secimi ...
paylastim , cunku diger bir kac sahsin dusuncesini merak ediyorum ...