folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Araplarin İhaneti İle , Esir Dusurulup Kor Edilen 15.000 Turk Askeri ...

Araplarin İhaneti İle , Esir Dusurulup Kor Edilen 15.000 Turk Askeri ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=lbosrCds82E

belki haberi, bilgisi olmayanlar vardir diye ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

araplarin kaypak oldugunu birkez daha ogrendik. eline ne gecti nedir bu kin ? araplari oradan kotulemek kolay fakat yurtdisinda goruyorsun ki yinede yabancilara gore araplar cok daha guvenilir, arkani dondugunde seni skmeye calismadan once bir dusunuyorlar yine, ama yabancilar oyle degil

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Araplar demiyorki. Mısırdaki Ingiliz kampı diyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

araplarin kaypak oldugunu birkez daha ogrendik. eline ne gecti nedir bu kin ? araplari oradan kotulemek kolay fakat yurtdisinda goruyorsun ki yinede yabancilara gore araplar cok daha guvenilir, arkani dondugunde seni skmeden once bir dusunuyorlar yine, ama yabancilar oyle degil

daha araplardan o fiili gormedim . he senin gibi gorup hayran kalan veya gormeye merakli varsa bilemem. Beni avrupalisida ilgilendirmez .

Konuda avrupa yoktu , avrupalarilarda cok ta tin , gerci Avrupali hic olmazsa tarihe sahip cikiyor . Araplar onu da yapmiyor . arabistanda son yikilan kabedeki osmanli yapisi, osmanli kalesi gibi orneklerde mevcut turk izlerini o topraklardan silmek icin ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hangi kelimeden hayran kaldigimi gordun anlamadim herneyse, yalniz ciddi ciddi sormak istiyorum niye araplardan bu kadar nefret ediyorsun ? nefretin cogu korkudan gelir? araplardanmi korkuyorsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

DE5TROY3R bunu yazdı:

hee 3000 tane ingiliz esir almisti 15.000 turku .

basligi iyi oku " araplarin ihaneti ile " ...

suya koyduklari zehir , su kaynaklarinimizi yok etmeleri , yagmaladiklari osmanli yardimlari . Bombaladiklari osmanli tireni . Bunlarin hepsini biz ingilizden degil , araptan gorduk .

yani bi yerde araplar , canakkalede ingilizin oldurudugu turkten fazlasini afrika ve arap yarim adasinda sehit ettmis. Bu kadar sehiti biz anadoluyu savunmak icin kullansaydik , balkanlar ve kafkasya hala bizim olurdu . turk birliginin bugun en buyuk engeli olan iran , ermenistan veya rusya sinirlarimiz olmazdi diger turki devletlere komsu olmak icin ...

ornekler uzar gider ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

hangi kelimeden hayran kaldigimi gordun anlamadim herneyse, yalniz ciddi ciddi sormak istiyorum niye araplardan bu kadar nefret ediyorsun ? nefretin cogu korkudan gelir? araplardanmi korkuyorsun

yaziyi aslinda ilk mesajda koyucaktim , cunku senin gibi tepki verecekleri biliyordum . sebebini soran olucaktir , tahmin etmistim ...

-------------------

Turk milliyetciligini veya islam dinini araba ayak opmekten sayan zihniyeti elestirdik , din dusmani olduk .

Bastakilerin din ustunden siyasetini ve arap kici opme sevdasini elestirdik , bu seferde dinsiz olduk ...

Osmanlinin bize gosterilmeyen , saklanan izlerini elestirdik diye . Son seferde Turk dusmani olduk . Bakalim bu kisiler , alttaki videonun uzerine nasil bir yorum yapacaklar. Merak ettigim icin , videoyu sizlerle de paylasmak istedim ... ( diger itham ettiklerim kendilerini biliyorlar )

---------------------

iste katiksiz hali ile , notepad'e kaydettigim sekilde

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

DE5TROY3R bunu yazdı:

suya koyduklari zehir , su kaynaklarinimizi yok etmeleri , yagmaladiklari osmanli yardimlari . Bombaladiklari osmanli tireni . Bunlarin hepsini biz ingilizden degil , araptan gorduk .

yani bi yerde araplar , canakkalede ingilizin oldurudugu turkten fazlasini afrika ve arap yarim adasinda sehit ettmis. Bu kadar sehiti biz anadoluyu savunmak icin kullansaydik , balkanlar ve kafkasya hala bizim olurdu . turk birliginin bugun en buyuk engeli olan iran , ermenistan veya rusya sinirlarimiz olmazdi diger turki devletlere komsu olmak icin ...

ornekler uzar gider ...

Arapları katan sensin. Videoda "Arap" kelimesi geçmiyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

birsey soyluyorsun hic degilse bir gorusun; ne hakkinda niye konustugunu acabilecek bir kapasiten olsun.

baskalarinin yazdigi uc bes satirla kendini nereye kadar tatmin edeceksin bakalim.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

DE5TROY3R bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

DE5TROY3R bunu yazdı:

ornekler uzar gider ...

Arapları katan sensin. Videoda "Arap" kelimesi geçmiyor

TRT2 . Anitin onundeki mermerde bile "arap" yazmiyor dikkat et . TRT nin bugun ne halde oldugunu biliyoruz .

bu seye benziyor . Canakkale sehitlerini anma toreni duzenliyen STV nin , ne hikmetse bir karesinde bile Ataturke yer vermemesi  , goruntulerde ...

araplarida sevmiyorum (Islamiyetten oncesinde de !  ) , cunku yaptiklari belli ... Ben konuyu araplarin ustune degil , bu forumdaki bazi sahsiyetlere ozel actim :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

birsey soyluyorsun hic degilse bir gorusun; ne hakkinda niye konustugunu acabilecek bir kapasiten olsun.

baskalarinin yazdigi uc bes satirla kendini nereye kadar tatmin edeceksin bakalim..

"Lawrence of Arabia" ?????

lawrance gibi 1935 lere kadar yasamis kaniti da vardi :)

komik olmayin . ben araplari sevmiyorum . bu goruntulerden sonra seven varsada kendi secimi ...

paylastim , cunku diger bir kac sahsin dusuncesini merak ediyorum ...

Toplam Hit: 4716 Toplam Mesaj: 32