folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Araplarin İhaneti İle , Esir Dusurulup Kor Edilen 15.000 Turk Askeri ...

Araplarin İhaneti İle , Esir Dusurulup Kor Edilen 15.000 Turk Askeri ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu Arap'lar kahpedir olayları forumların başlıca konularındandır.

Ancak bir soruya yanıt vermenizi rica ediyorum.

Bu konuyu açan arkadaş, sen Türkiye'yi seven, milliyetçi birisin, duyarlılıkları olan vatan sever birisin değil mi?

Yani milliyetçiliği savunuyorsun.

Peki Arap'ların da milliyetçilik akımından etkilenip, yıllarca boyunduruğumuz altında olmaktan bunalıp, isyan etmesine, kendi devletlerini kurmak istemelerine neden saygı göstermiyorsunuz?

Ya da tersinden düşünelim.

400 Yıl düşünün ki Suudi Arabistan hakimiyetinde kaldık.Elimize fırsat geçti, o sırada İngiltere Suudi Arabastan'la savaşıyordu.

Biz bu durumdan faydalanmayacak mıydık?

Ya bi dakka Suudiler şu an İngilizler'le savaşıyor, teke tek kapışıyorlar, bizim de olaya girmemiz delikanlılığa sığmaz mı derdik?

Pek tabi demezdik.Dost devlet, kardeş devlet yoktur.İstersen 1000 Yıl bir ülkeye adil davran, el üstünde tut.Her şey çıkar. Her ülke,kendi istiklalinin peşindedir.

Boş ver abi adamlar Türkiye Cumhuriyetine zarar verdiklerinin farkında bile değiller belki.

Araplar kötüdür düşmanımızdır. Yunanlar ingilizler amerikan yahudi ve ermenilerde öyle.

Daha doğrusu düşmanımız olmayan bir millet yoktur :)

...

Lan olum iki dakika akıllı olun. Çok değil daha 50 sene önce Almanlar, İngiliz ve Fransızlarla savaşmıyor muydu?

Şimdi vizesiz birbirilerini gidip geliyorlar. Aynı avrupa birliği oluşumunda büyük ilişkiler içerisinde gelişiyorlar.

Ama kafa basmıyor ki arkadaş :| Olmaz bi kere 100 yıl önce 1000 yanlış yapmışlarmış. Hasbinallahmenivelvekil :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

karatahta bunu yazdı:

Boş ver abi adamlar Türkiye Cumhuriyetine zarar verdiklerinin farkında bile değiller belki.

Araplar kötüdür düşmanımızdır. Yunanlar ingilizler amerikan yahudi ve ermenilerde öyle.

Daha doğrusu düşmanımız olmayan bir millet yoktur :)

...

Lan olum iki dakika akıllı olun. Çok değil daha 50 sene önce Almanlar, İngiliz ve Fransızlarla savaşmıyor muydu?

Şimdi vizesiz birbirilerini gidip geliyorlar. Aynı avrupa birliği oluşumunda büyük ilişkiler içerisinde gelişiyorlar.

Ama kafa basmıyor ki arkadaş :| Olmaz bi kere 100 yıl önce 1000 yanlış yapmışlarmış. Hasbinallahmenivelvekil :|

Doğru söylüyosun :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bununn altındada ergenekon çıkabilir dikkat !!!

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bu şahıs lise'den kalma tarih bilgisi ve buna ilave'ten youtube vs. sitelerden kimin yaptığı ve hangi amaca hizmet etmek maksadı ile hazırladıgı belli olmayan video'lar ile sürekli konular açmakta. unutma mini beyin maxsimus uluslar arası ilişkilerde dost, kardeş kavramları hikaye'den öteye gidemez sade ve sadece çıkar. hayvanın dediği gibi 50-60 yıl önce ab kurucu devletleri bir birlerini mikiyordular. şuan dost kardeş dediğin azeriler bile çıkarlarına ters düşen bir şey yaptıgın an sana tekmeyi basar bu böyledir ergen beyinli.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Arapları sevmem.Hiçbir nedeni yok.Sadece sevmiyorum hatta nefret ediyorum itirazı olan var mı.? Ya da illaki bir nedeni mi olmalı.Arapta beni sevmeyebilir.Bu millet boşuna sokakta ki köpeği arap diye çağırmıyor.Değişen siyasal konjoktür,dünya dengeleri ve çıkarları içinde kimse ile yüz göz olacak değilim.Birini,hatta koskocaman bir milleti hatta ve hatta dünyayı sevmemek,nefret etmek son derce insani bir duygu.Asıl hastalıklı olan insani aslı olmayan ve insani benliğe ters olan herkesi sevmek,nefret edeni ise kınamanın onur sayılmasıdır.Bu çok suni ve sonradan öğrenilmiş içi boş bir safsatadır.Nasıl ki aynı marka sigaradan için herkes birbirni sevmelidir diye bir şey yoksa,aynı dine mensubuz diye kardeş olucak değiliz.Hele hele yaşasın barış ve kardeşlik hepimiz bir olup gucaklaşalım diye haykıracak hiç değiliz.Araplar bize geçmişte kazık atmasalarda ben yine onları sevmiycektim.Değişen birşey yok.Siz inanıyormusunuz ki,etrafda dünya barışı ve kardeşliği için dolaşan insanların gerçekten var olduğuna.Eğer böyle insanlar varsa gitsinler tedavi olsunlar.Onlara psikolojide mesih kompleksi deniyor.Hastalıklı beyinleriyle kendi varlıklarını,en sahte sözler ile kutsallaştırıp başkalarınca alkışlanmayı amaç edinerek egolarını tatmin ediyorlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

yazdığım mesaja, diğer konularda görüşlerimi gayet güzel belirtmiş olmama rağmen, bozuk plak gibi hala aynı şeyden bahsederek cevap yazan ve yeni bir tartışma yaratmaya çalışan o arkadaşa cevap vermem, deveye hendek atlatmaya çalışmak kadar başarısız bir girişim olacaktır diye düşünüyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Osmanlı benim ATAM ,laf edenin dilini çeker göZüne sokarım.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

Bu Arap'lar kahpedir olayları forumların başlıca konularındandır.

Ancak bir soruya yanıt vermenizi rica ediyorum.

Bu konuyu açan arkadaş, sen Türkiye'yi seven, milliyetçi birisin, duyarlılıkları olan vatan sever birisin değil mi?

Yani milliyetçiliği savunuyorsun.

Peki Arap'ların da milliyetçilik akımından etkilenip, yıllarca boyunduruğumuz altında olmaktan bunalıp, isyan etmesine, kendi devletlerini kurmak istemelerine neden saygı göstermiyorsunuz?

Ya da tersinden düşünelim.

400 Yıl düşünün ki Suudi Arabistan hakimiyetinde kaldık.Elimize fırsat geçti, o sırada İngiltere Suudi Arabastan'la savaşıyordu.

Biz bu durumdan faydalanmayacak mıydık?

Ya bi dakka Suudiler şu an İngilizler'le savaşıyor, teke tek kapışıyorlar, bizim de olaya girmemiz delikanlılığa sığmaz mı derdik?

Pek tabi demezdik.Dost devlet, kardeş devlet yoktur.İstersen 1000 Yıl bir ülkeye adil davran, el üstünde tut.Her şey çıkar. Her ülke,kendi istiklalinin peşindedir.

hoca aynen katılmakla birlikte. Tabi ki arap da fırsattan istifade bağımsızlık kazanmak istemiştir.

Biz yüzyıllarca türk devletleri olarak birbirimizi yemişiz. Sayısız devlet kurmuşuz sayısız devlet yıkmışız. Karşımızda ortak bir düşman (çin, mogollar,

bizans vs) olmadıkça birşelememişiz. türk devleti türk devletiyle savaşlar yapmış. Arap mı sadık kalacaktı bize orda.

Demem o ki "Zaman Kötü Kolla Götü" usta.

Kimseye güvenip sırtını çevirmeyecen. Bizim İçin şu devlet iyidir bu devlete güvenelim gibi bi olay yok. Sadece değişken dış politika var. Kimin menfaati varsa

bizde o yanaşır bize, bizde kimde menfaatimiz varsa ona gideriz olay bu.

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

bekledigim 3 kisinin 2 sinden kivrak cevaplar aldim . yani nekadar "abi sozu"den cikmadiklarinin kaniti.

yok 400 yil araplarlarin altindaymis bilmem ne .

araplarda bizim icin 600.000 sehit verse , bas taci ederdim . ama yaptiklari ortada . kimisi ise tarih bilgimi sinamis . lise ve orta ogretimde tarih ortalamam 85 dir ...

Osmanli savunuyordunuiz  , araplar mikince osmanlidanda vazgeciyorsunuz ,Nasil osmanlicisiniz onu da anlamadim . arap yapinca herhalde zevke geliyorsunuz ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

araplar osmanlıdan kurtulmak için mücadele verince ihanet olur

aynısını Türkler yapınca özgürlük savaşı :D

o zaman bıraksaydıkta istanbul işgal altında kalsaydı niye ihanet ettikki admlara kurtuluş savaşı vererek:S

Türkler arap topraklarında adildi barışı sağlıyodu vs vs ama sonuç olarak işgalciydi dimi eğer orayı asimile edemezssen gün gelir kovarlar seni kaçınılmaz son

dip not araplara bi sempatim filan yok hatta ön yargılarım vardır araplardan hoşlanmam ama gerçeklerde göz ardı edilemez

kör edilen 15 000 askerimiz için bugüne kadar neden bişey yapılmamış hayretler içerisindeyim ipini koparan bizden tazminat istio biz sessiz kalıyoruz herşeye

Toplam Hit: 4719 Toplam Mesaj: 32