folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aras Kargo Hakkında Olumsuzluklar

Aras Kargo Hakkında Olumsuzluklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Andrei hocam yanlış anlama ama şubeler arasında ciddi fark varsa bu firmanın suçudur kaldıki tek bir şubenin tek bir çalışanı firmanın kalanını tümüyle temsil eder bir kargo görevlisi sana bi hata yaptıysa onu tüm firma yapmıştır gerçek kurumsallık budur

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

Andrei hocam yanlış anlama ama şubeler arasında ciddi fark varsa bu firmanın suçudur kaldıki tek bir şubenin tek bir çalışanı firmanın kalanını tümüyle temsil eder bir kargo görevlisi sana bi hata yaptıysa onu tüm firma yapmıştır gerçek kurumsallık budur

hocam bu mantıkla bakarsak (ki aslında bu sekilde bakılmalı da) kusursuz firma gösteremeyiz ki ?

atıyorum su an ulkede en cok dominos sikayet edilir pizza firması olarak ama halen en cok da yine aynı firma tercih edilir. kisi kendinden sorumludur, firma müdürleri de bu kisilerden sorumludur, kendi subesinde düzeni saglayamadıysa buradaki en büyük pay o sahıstadır.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

ben sadece aras kargo ile sorun yaşadım 6.50 tl ödeme ypmam gerekti 20 tl parayı bozamadı bidaha gelmem parayı bozuk verin yoksa gelin şubeden alın dedi görevli. 4 gün geçti şubeden alamadım kargoyu geri yollamışlar. bir daha da aras kargo ile çalışmadım.

not yurtiçi ve sürat kargo ile çalışıyorum

turkz tarafından 01/May/14 13:15 tarihinde düzenlenmiştir

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Kesinlikle piyasadaki en kötü kargoların basında geliyor aras kargo. Mesai saatleri içinde sürekli açık olan işyerime çok nadir teslimat yaptı arkadaşlar. Herseferinde telefonla ulaşıp adreste kimseye ulaşılamadı numarası yapmaya aşinalar. En son kargomu dün tekrar şubeden almak zorunda kaldım. Bundan önceki kargomu getirmişlerdi getirme sebepleri aldığım ürünü kırmalarından dolayi bi ihtimal bana iteleriz düsüncesiyle getirdiler. Ürün Led tv di geldiginde kutunun alt kısmı tamamen ıslaktı dağıtıcı biz açtık sorun yok çalışıyo ürün dedi. Teslim almayacağımı söyleyip şubede servis tarafından kontrol edilip sağlamsa alacağımı belirttim. Gittiğimizde zaten açmış arkadaşlar kutuyu ekranı kırılmıştı. Ben mümkün oldugu kadar aras kargoyu kullanmamaya çalışıyorum

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

iyide hoca

hiçbiri iyi değilki

sadece bu kötününde kötüsü

yavşaklar arabadan indirdikleri kargo paketlerini dükkanlarının önüne koyuyorlar yoldan geçen çalıp götürse ne olacak

gerçe yurtiçi flnda aynı hepsi

iyi diye birşey yok

hepsinin bi kötü tarafı var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

iyide hoca

hiçbiri iyi değilki

yavşaklar arabadan indirdikleri kargo paketlerini dükkanlarının önüne koyuyorlar yoldan geçen çalıp götürse ne olacak

iyi diye birşey yok

Aynen Afyon da mesela yurtiçi berbat sabah 10 da dağıtıma çıkan kargo akşam 7 de eve gelir veya hiç gelmez ararlar evde bulamadık gelin alın diye ama evde kargo bekliyo olursun . Ups,ptt en güzeli 

Yapacağım işleri, sakalımın bir kılı bile bilse, onu kopartırım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

iyide hoca

hiçbiri iyi değilki

iyi diye birşey yok

işte bizde kötünün kötüsü diye diye çalışmıcaz.  madem kötünün kötüsü iş verme ve hak ettiğini düşünene ver işi o adamda kazancını elemanına versin, personelini arttırsın, işini düzgün iş ve müşteri memnuniyetinden dolayı yükseklere çıkarttığının farkına varsın ve kaliteyi arttırsın bu sayede.

eğer ben bi kargoda sürekli sorun yaşıyorsam ona hala gidiyorsam sorun bendedir. bugüne kadar sorun bende idi ve artık aras kargoya gitmiyeceğim. özellikle de ürünlerimi gönderenlere aras hariç diyeceğim. bende prensipli olacağım.

şirkete bağlı şubeler müşterisini memnun etmemek için elinden geleni yapıyorsa, bende ona paramı kazandırmamak için elimden geleni yapıcam.

Aras kargo değişime girmesi lazım. komple şubeleri toplayıp değerlendirme yapmalı, hak edene müdürlük vermeli, parası olana değil.

bikere il yada ilçe nüfusuna göre nekadar eleman çalıştırması gerektiğini merkez belirlemeli.

örnek veriyorum 100.000 nüfuslu bi il yada ilçede en az 3 elemanın müşteri karşılamaya hazırlıklı olmalı demeli.

ben içeri girdiğimde kimse bana hoş geldin demiyorsa, ben bekliyorsam içeride benle ilgilenmelerini.. o arada dışarıdan biri gelip şunu şuraya göndericem dediğinde ona bi dakika beyefendi burada bi arkadaş bekliyor, onun öncelik demeden beni görmezden geliyorsa şube ve çalısanları bu işi yapmasınlar.

adam resmen ben bekliyorum hiç niye geldin deme gereği duymuyor ya. ve inanın içeride kimse yok benden başka. dışardan biri bağıra bağıra geliyor şunu gönderin falan diye. onu görüyolar.

bende mi adamlığımı bozayım bi şubeye giderken. bekleyemem ben alıyosan alın lan şunu diye mi hitap edeyim.

insanca yaklaşımın karşılığını istiyorum ben. insalık gereği....

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

yalnız değilmişim

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    mungabunga bunu yazdı

yalnız değilmişim

eh var baya kişi forumda :D

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
Toplam Hit: 3944 Toplam Mesaj: 30