folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Aras Kargoda Çek Yaprağım Kaydoldu.

Aras Kargoda Çek Yaprağım Kaydoldu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

aras kargo belki biliyorsunuz su anda yabancı yatırımcı ile türk sahibinin problemleri var bu da işlere yansıyor. o yüzden özellikle değerli evrak, kırılabilir eşya gönderimlerinizi yurtiçi, mng gibi firmalarınızdan yapmanızı tavsiye ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı

Aras Kargo kadar dandik işini yapamayan sorumsuz bir firma görmedim. Benimde elektronik sigara paketini kaybettiler nasıl oluyorsa. Bunun gibi daha bir sürü şikayet var. Aras Kargo kullanmaktan kaçın.

al bendende o kadar. '!

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

DOSTUM AYNI ŞEKİLDE 13000 TL BENİMDE KAYBOLDU ÖDEMEK ZORUNDA KALDIM PATLADI GİTTİ HİÇ BİRŞEY ÇIKMAZ ÇÜNKÜ GÖNDERDİĞİN POŞETİN ÜSTÜNDE KIYMETLİ EVRAK ÇEK PARA TAŞIMAK YASAKTR DİYE YAZIYOR ZATEN

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Kargo genelde şube de kayıp olur aktarma da olmaz bu tip eşya gönderirken alıcı ve gönderici şubeden 2 kişi tanı işini garantiye al 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Evin balkondan bakarken kargo şubesi görünüyor. ve bu dangalaklar hata adres diye kargomu getirmiyor :D düşünün artık.. Şubeyi aradım bak dedim şimdi camdan bağırcam sesim gelcek dedim..

alooğğvvv diye bağırdım hepsi çıktı dallamaların sdkfjgndfjkhdj hatasız adres olduğunu anladılar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

mahkeme kararı ile iptal ettir kargonun yapacağı bir şey yok.

Ayrıca senin diğer hatan kargo görevlisine çek yolladığını söylemen olmuş. Bugüne kadar bir çok firmaya çek yolladım şirkette fatura zarfına koydum yolladım. 

Çalışanların zihniyetini bilemezsin. 

Sen kendine zarar verdiğin gibi başkalarıda zarar görecek.Ymarım kimse zarar görmez

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

Evin balkondan bakarken kargo şubesi görünüyor. ve bu dangalaklar hata adres diye kargomu getirmiyor :D düşünün artık.. Şubeyi aradım bak dedim şimdi camdan bağırcam sesim gelcek dedim..

alooğğvvv diye bağırdım hepsi çıktı dallamaların sdkfjgndfjkhdj hatasız adres olduğunu anladılar

Hahahahhahahaha mükemmel :)))))))

Memento Mori
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

en iyisi mng ya gerçekten 

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Hocam kargoyu karıştırma çeki iptal ettir. Çeki kestiğin firmada antetli kağıda bir yazı yazsın çek bize ulaşmadı diye. Kaybettim diye mahkemeye ver. Avukata ihtiyacın olacağını düşünmüyorum. Sadece dilekçe yazdırabilirsin.

Titanyumun gücü adına!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

:D:D:D

-
Toplam Hit: 7762 Toplam Mesaj: 43
aras kargo çek kayıp