Aras Kargoda Çek Yaprağım Kaydoldu.
-
aras kargo belki biliyorsunuz su anda yabancı yatırımcı ile türk sahibinin problemleri var bu da işlere yansıyor. o yüzden özellikle değerli evrak, kırılabilir eşya gönderimlerinizi yurtiçi, mng gibi firmalarınızdan yapmanızı tavsiye ederim.
-
e2 bunu yazdı
Aras Kargo kadar dandik işini yapamayan sorumsuz bir firma görmedim. Benimde elektronik sigara paketini kaybettiler nasıl oluyorsa. Bunun gibi daha bir sürü şikayet var. Aras Kargo kullanmaktan kaçın.
al bendende o kadar. '!
-
DOSTUM AYNI ŞEKİLDE 13000 TL BENİMDE KAYBOLDU ÖDEMEK ZORUNDA KALDIM PATLADI GİTTİ HİÇ BİRŞEY ÇIKMAZ ÇÜNKÜ GÖNDERDİĞİN POŞETİN ÜSTÜNDE KIYMETLİ EVRAK ÇEK PARA TAŞIMAK YASAKTR DİYE YAZIYOR ZATEN
-
Kargo genelde şube de kayıp olur aktarma da olmaz bu tip eşya gönderirken alıcı ve gönderici şubeden 2 kişi tanı işini garantiye al
-
Evin balkondan bakarken kargo şubesi görünüyor. ve bu dangalaklar hata adres diye kargomu getirmiyor :D düşünün artık.. Şubeyi aradım bak dedim şimdi camdan bağırcam sesim gelcek dedim..
alooğğvvv diye bağırdım hepsi çıktı dallamaların sdkfjgndfjkhdj hatasız adres olduğunu anladılar
-
mahkeme kararı ile iptal ettir kargonun yapacağı bir şey yok.
Ayrıca senin diğer hatan kargo görevlisine çek yolladığını söylemen olmuş. Bugüne kadar bir çok firmaya çek yolladım şirkette fatura zarfına koydum yolladım.
Çalışanların zihniyetini bilemezsin.
Sen kendine zarar verdiğin gibi başkalarıda zarar görecek.Ymarım kimse zarar görmez
-
yunusdogan bunu yazdı
Evin balkondan bakarken kargo şubesi görünüyor. ve bu dangalaklar hata adres diye kargomu getirmiyor :D düşünün artık.. Şubeyi aradım bak dedim şimdi camdan bağırcam sesim gelcek dedim..
alooğğvvv diye bağırdım hepsi çıktı dallamaların sdkfjgndfjkhdj hatasız adres olduğunu anladılar
Hahahahhahahaha mükemmel :)))))))
-
en iyisi mng ya gerçekten
-
Hocam kargoyu karıştırma çeki iptal ettir. Çeki kestiğin firmada antetli kağıda bir yazı yazsın çek bize ulaşmadı diye. Kaybettim diye mahkemeye ver. Avukata ihtiyacın olacağını düşünmüyorum. Sadece dilekçe yazdırabilirsin.
-
yunusdogan bunu yazdı
:D:D:D