Arava Adlı İlaç
-
yanlis anlamadiysam annenin romatizmasi eklemsel romatizma ve ya iltahapli romatizma. babamdada var bu hastalik ellerinde var sadece elleri şişer zaman zaman ilaclari cok degistirdi bi ara igne vurulurdu surekli 15 gnde bir smdi yine ilaclara devam ediyor. istersen freak@romantizma.com u ekle msn e bakalm nedir ne degildir bi anlatta yardimci olabilecegimiz birsey varsa anlatiriz. o agrilari cok kotudur babam bazen ozellikle kış aylarında çok acılar çekiyor.
-
unutmadan bu babamn kullandigi ilaclar kemik erimesine de yol açmıştı belli diyetlere başladı şu aralar çok daha iyi kilosu falanda normale döndü. dedigim gibi bi ara gel msn den konuşalım
-
Allah acil şifalar versin kardeşim.
(up)
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------
benimde tanıdıgımda var her türlü ilacı kullandı çok az fayda gördü ben sana halk ilacı söyleyim önce geçmiş olsun allah şifasını versin ben sana bir halk ilacı tavsiye edecem biri yerli biri yabancı formüllü yerli olan annene meyan kökü al çekilmişini sıcak suya koy 5 dakka demle içir şeker hastalığı varsa az kullan 3 ögün içir bu denenmiş içinde doğal kortizon var annen bundan iyi olur inan bizim hasta iyi oldu kendi ihtiyaçlarını karşılıyor izmirde denendi bunu dene yan etkisi yok ikinci formul baharatçılara git isveç şurubu olarak ara hem içiliyor hem sürülüyor içinde 14 adet yabancı bitki var birde kanyak karışımı bunu yabancı rahibe terasa trebent in formülü inte araştırabilirsin yalnız birinci formul ün faydasını görürsünüz birşey kaybetmezsin devamlı içir allah şifa versin iyi olursa bizede dua edersin detay istersen pm atabilirsin.
-----------------------------Hocam meyan kökü demişsin de annem aynı zamanda yüksek şeker ve yüksek tansiyon hastası. Günde toplam 50 birim olmak üzere iki kere insülin vuruyor kendine. Yani o kadar yüksek ve düşürelemeyen bir şekeri var. Artı kullandığı kortizon içerikli ilaçlar şekeri tetiklerken kemik erimesine yol açıyor. Ki kadın şu anda küçülmüş durumda. Elleri ve ayakları tamamen bir çocuğun ki gibi.
Dün gece artık o da isyan etti. Ölsem de kurtulsam der oldu. Bi yandan da ben çalışıyorum abim çalışıyor babam çalışıyor hastaneye pek gidemiyoruz. Zamanında bi kemik sintigrafisi çekilecek diye gittiğimizde bütün gün sürmüştü ve sonuçlar pek de iyi olmamıştı. Şimdi önümüzdeki günlerde annemin çapa da randevusu var. Bende iş yerinden izin alıp gitmeyi düşünüyorum.
Bu arava isimli ilaç nasıl bir şeyse kadının saçlarını döktü, kemiklerini eritti ve daha bir sürü.
Ben şimdi bu doktorları orada paramparça mı yapayım yoksa düzgün düzgün konuşup ya bu hastalığa çare bulun ya da yatırın bu kadını hastaneye en azından ihtiyaçlarını kendi göremiyor diye psikolojik buhrana girmesin mi diyeyim?
Bu durum yüzünden bende çok sıkılıyorum artık. Eskiden annemle bol bol gezerdik, şimdi o evden dışarı bile çıkamıyor ağrılarından..
-
allah acil şifalar versin...
-
Allah acil şifalar versin.
-
sağolun arkadaşlar..
-
değerli arkadaşım bu kullandığın arava ilacı çok ağır bir ilaç yan etkileri kan hücrelerinin üretildiği kemik ilğini baskılıyor ve bu şekilde kan hücrelerı uretılmıyor sık kan tahlılı gerektıren bır ılac o nedenle karaciğer enzimleri böbrek fonksıyonların takıbı onun yanında kan sayımlarına bakılmalı kan degerı duserse halsızlık fenalasma hısı olur sık kontrolde dr bu ılacı keser ayrıca tansıyonu artırdıgı için basagrısı yorgunluk olur ılac kan tahlılıyle takıple verılır benım onerım tekrar farklı bır doktora gostermenızı onerıyorum cunku bukadar cok agır ılacaı kullanılmadanda tedavı olunuyor bazı hastalarda fızıktedavı rehabılıtosyonla gecen bır surecte oluyor bu konuda uzman bır doktor arastırın allah acil şifalar dilerim fizik tedavi sürecindede iyileşmeler oluyor bunu yabana atmayın
-
allah şifa versin kaplıca şifalı su denedinizmi
-
Maksat konu yükselsin. Arkadaşların dediği gibi başka bir doktorada danışmanız size zarar yerine fayda sağlayacaktır.