Arava Adlı İlaç
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------
değerli arkadaşım bu kullandığın arava ilacı çok ağır bir ilaç yan etkileri kan hücrelerinin üretildiği kemik ilğini baskılıyor ve bu şekilde kan hücrelerı uretılmıyor sık kan tahlılı gerektıren bır ılac o nedenle karaciğer enzimleri böbrek fonksıyonların takıbı onun yanında kan sayımlarına bakılmalı kan degerı duserse halsızlık fenalasma hısı olur sık kontrolde dr bu ılacı keser ayrıca tansıyonu artırdıgı için basagrısı yorgunluk olur ılac kan tahlılıyle takıple verılır benım onerım tekrar farklı bır doktora gostermenızı onerıyorum cunku bukadar cok agır ılacaı kullanılmadanda tedavı olunuyor bazı hastalarda fızıktedavı rehabılıtosyonla gecen bır surecte oluyor bu konuda uzman bır doktor arastırın allah acil şifalar dilerim fizik tedavi sürecindede iyileşmeler oluyor bunu yabana atmayın
-----------------------------hocam dediklernin hepsi çıktı halada çıkıyor zaten.her ay kan idrar, grafi, kültür tahlilleri yapılıyor zaten annemin.bugün yine doktorlar akciğer grafisi verdiler. cuma günü yine çağırdılar. bu seferde ilaç değişimine gitcez demişler anneme. Böle işin amk ben ya. yüz bin tane ilaç yüz bin tane tahlil. bi bok yaptıkları yok.
sıçym onların doktorluğuna ben. şeytanb diyoki git dağıt hastaneyi.kır ağızlarını.
bende de sağlıklı psikoloji kalmadı ya nedir bu böle hayatımız hastane oldu amk.
-
Allah acil şifalar versin.
-
degerli dostum her sabırda bir sukunet huzur vardır bu hastalık geçecek su an en aktif dönemindesiniz o nedenle çok sıkıntı çekiyorsunuz bu hastalığın tedavi edilebilecek her zaman düzelecek bir hastalıktır önemli olan o tahlillerin sık yapılması çok önemlidir doktorlar ilgilendiklerini belli etmişler kanser gibi korkulacak hastalık değildir sadece dikkat etmeniz gerekir tahlilleride iyi takip edin bol vitaminli kuvvetli yiyecekler yedirin sabredin bu hastalığın en kötü yanı can sıkıcılığı olması kormayın annenize moral vermeye çalışın bu süreç böyle atlatabilirsiniz bi sizin başınızda değil iyileşme durumunun düzelme imkanı var sakin ve sabırlı olun allah şifa versin en az içini ferah tut iyileşecek hastalıktır rahat ol sıkıntılı günlerin geçecek allah yardımcınız olsun selam ve saygılar
-
sağolasın hocam ne diyim başka. kadın kendi derdinden bugün bana öss sonuçlarını bile sormayı unuttu.düşün artık sen gerisini..