Aref Ghafouri - Adam Asmaca Bu Nasıl İş ?
-
Prometheus bunu yazdıEmQceR bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
adamın sırtındaki desene dikkat ettiniz mi üçgen içinde göz var. illimunati. 12:07de gördüm ben.
hocam ayrıntılara girersek,kendi sırtında ve çalışanlarının sırtında piramitin içinde göz var.
bir de kendi saclarını kendi yönünde sağ gözünü kapatmıstı ve sadece tek sol gözü vardı.bunu rihanna,lady gaga falan yapmıstı sanırım bunlarda illimunatiyi destekleyebilir.
la bi dur ortalığı karıştırcaktım :D
hee tamam o zman yok öyle bişey :D
-
limonati

olay aref seyirci ile konuşurken arkada ipi hazırlıyan asistanda bitiyor ;) -
Bu tek göz koymalar falan bunların amacı sizi paranoyak yapmak zaten mk. Arefe gelince.. Adam ilk çıktığı zamanlar hatırlarsınız ya youtube da videoları dolaşıyordu yok arefin taktiği çözüldü falan.. Millet kıskanıyor abi. Adamda yetenek var işte mk.
-
illimatititon resmini koymuş sırtına aklınca ilgi çekmek için, gündeme oturmak için. google aramalarında "aref illimation ilişkisi " bu adam sadece ekranlara oynuyor. kendini ünlü etmek içn yapmycgı şey yok. h.olsunki herkes bunu bildiği halde yinede bu herifi izliyor sosyal medyada patlama yarattryor
-
bence ilk hülyayla yaptığı oyun konuyu dağıtmak gibi ayrıca o kelime yazdığı kağıda aref yazarken baya sürdü yazması karbon kağıdı mutlaka vardır ilk sayfa değil 5. 6. sayfanın altlarında olabilir.
oyunun sonuna gelince. bence kesip bantladıkları ipin dışında başka bi kesilmiş ip sağ ve soldaki maket adamların sırtında duruyor olabilir. ipleri asan adam kesilmiş olan ipi onun sırtından söküp almıştır arka plan karanlık olduğu için olayı gizlemek basit tabiki.
-
DevilRullz bunu yazdı
Bu tek göz koymalar falan bunların amacı sizi paranoyak yapmak zaten mk. Arefe gelince.. Adam ilk çıktığı zamanlar hatırlarsınız ya youtube da videoları dolaşıyordu yok arefin taktiği çözüldü falan.. Millet kıskanıyor abi. Adamda yetenek var işte mk.
bunun adi yetenek değil ki bu ilizyon işte. ilizyon ne zamandan beri yetenek oldu. herif türkçeyi zor konusuyor a.g :D ama yinede takdir etmek lazım bizim insanımızın bu tarz gösterilere bakışı çok farklı
-
Hocalar adamın sahne hakimiyeti ve sunuşu vasat derecede. Gösterinin hiç bir etkisi kalmıyor sırf bu yüzden.
-
aynısını iranda denesin bakalım o ip kopuyor mu kopmuyor mu :)
yapsın bakayım iranda aynı gösteriyi sikerler illuminatisini :) -
gerçekten müthiş bir gösteri ve müthiş bir yetenek
-
aref in kullandığı logo o olabilir mi :D illuminati aref i kullansa nolcak kullanmasa nolcak rihanna mı nan adam :D tebrike diyorum sizleri :D
hee bide kesin ip var: