Aref Ghafouri - Adam Asmaca Bu Nasıl İş ?
-
ilk gösterileri baya baya yetenekti. gösteri olarak değil, adamın sunumu çok iyiydi. çünkü sunum bi gösteriyi iyi ya da kötü yapar. yoksa herkes biliyor sihirbazların gerçekte uçmadığını, insanları ikiye bölmediğini. (tamam belki bi kısım mallar var gerçekten inanıyor. evet evet var gördüm böylelerini. gerçek anlamda inanıyorlar.)
ilk gösterileri çok iyiydi, ama sonra finale mi çıkmıştı yarı finale mi çıkmıştı, o ruh yolculuğu falan muhabbeti var ya işte orda kötüydü. ondan sonra hep kötüydü. şimdi bu videoyu izledim çok çok daha ötü olmuş. türkçeyi eskiden daha kolay konuşuyordu. noldu çocuğa bilmiyorum. bi şekilde kaybetmiş o gösteri ruhunu ve yeteneğini.
edit : acun naptıysa çocuğa artık. aldı sözde meşhur etti fakat acun almasa başkası kesin alacaktı elinden tutacaktı zaten. farkettiyseniz acun başta olmak üzere sergendir hülyadır bilimum acun medya elemanları ve anlaşmalı olduğu kişiler, çocuğu sürekli övme ve basit bir gösteriyi bile abartma eğilimindeler. asma numarası sunum iyi olsaydı çok güzel olabilirdi yine de hadi tamam diyelim fakat ondan önceki numara çok bayağıydı ve daha iyilerini çok gördü insanlar. hatta areften gördü.
Prometheus tarafından 11/Eki/12 15:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Zeytun-i bunu yazdı
Ceketin arkasında illimunati var.
-
ya taktınız bu adama bu yılda devam demek yani hepsinin bi numarası var kabul de niye bu adama taktınız anlamadım