folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arı Kovanında Arıların Kendilerini Dezenfekte Etmek İçin Kullandıkları Macun

Arı Kovanında Arıların Kendilerini Dezenfekte Etmek İçin Kullandıkları Macun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

propolis 

dediğiniz maddenin adı keman yapımında kullanılıyor.Arılar kovana gıren çıkaramayacakları buyuklukteki cisimleri proppolis ile mumyalarlar.

Arı urunlerı cok faydalıdır.Duzenlı olarak hergun 50 gram bal yıyen bır kısı ıle yemeyen kısı arasından enerjı,stress vs konularında bıle farklılık gorunecektır.Farkı kendınız bıle hıssedersnız.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

yalnız bir kac tür kanser üzerinde etki gözlenmis sanırım (buradaki bilgilerde öyle en azından) simdi püf nokta suradadır dogal ürünleri en az 3 ile 6 ay kullanmak gereklidir bu sebeple kullanımda aksaklıklar olusacak, ayrıca kullanımdan sonra kontrol ettirmelisin farkı görebilmek icin.. eger bir gelisme veya fark olmuyorsa bosuna bu kadar sıkıntıya girme en azından daha pratik yollar arayabilirsin..

öncelikle ingilizcen varsa beyin tümörleri icin bitkisel tedavi sekillerini googledan arat ve yapılan bilimsel arastırmaları oku.. her farklı arastırmadaki bitki veya alternatif maddeyi kullan inan cok hızlı bir etki elde edebilirsin..

birde arı poleni ye günde 4 gram.. 2gram sabah ac karnına 2gram aksam yemeginden önce.. ayrıca beyne giden oksijeni arttırdıgı bilimsel olarak kanıtlanan ginko kullan..

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

meco bunu yazdı:
    -----------------------------

yalnız bir kac tür kanser üzerinde etki gözlenmis sanırım (buradaki bilgilerde öyle en azından) simdi püf nokta suradadır dogal ürünleri en az 3 ile 6 ay kullanmak gereklidir bu sebeple kullanımda aksaklıklar olusacak, ayrıca kullanımdan sonra kontrol ettirmelisin farkı görebilmek icin.. eger bir gelisme veya fark olmuyorsa bosuna bu kadar sıkıntıya girme en azından daha pratik yollar arayabilirsin..

öncelikle ingilizcen varsa beyin tümörleri icin bitkisel tedavi sekillerini googledan arat ve yapılan bilimsel arastırmaları oku.. her farklı arastırmadaki bitki veya alternatif maddeyi kullan inan cok hızlı bir etki elde edebilirsin..

birde arı poleni ye günde 4 gram.. 2gram sabah ac karnına 2gram aksam yemeginden önce.. ayrıca beyne giden oksijeni arttırdıgı bilimsel olarak kanıtlanan ginko kullan..

hocam bildiğin bütün protein türleri türevleri yasak, protein yok, karbon hidrat yok... polen de yiyebilirmiyim diye sormuştum kesinlikle hayır diyor, poleni bırak doğal bal bile yiyemiyorum :| onu bırak muz, mango ve avakado da yedirmiyor. çinko demişsin onu verdiler zaten.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

meco bunu yazdı:

hocam bildiğin bütün protein türleri türevleri yasak, protein yok, karbon hidrat yok... polen de yiyebilirmiyim diye sormuştum kesinlikle hayır diyor, poleni bırak doğal bal bile yiyemiyorum :| onu bırak muz, mango ve avakado da yedirmiyor. çinko demişsin onu verdiler zaten.

protein yok karbonhidrat yok o zaman sen neyle besleniyorsun ki?  ayrıca çinko yazmadım dikkat et "Ginko" yazdım, agaç yapragıdır.

bu arada Polen'in bu güne kadar rastlanılmıs hicbir yan etkisi yok.. %25 protein icerir geri kalan kısım vitamin mineral karbonhidrat vs vs seklindedir..

burada kaba taslak bilgi bulunmakta

http://www.aridunyasi.com.tr/ari-polen-faydalari.html

ayrıca senin propolis icinde bilgi buldum hatta satısıda yapılıyormus galiba bir oku istersen

http://www.aridunyasi.com.tr/propolis-faydalari.html

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

meco bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

meco bunu yazdı:

protein yok karbonhidrat yok o zaman sen neyle besleniyorsun ki?  ayrıca çinko yazmadım dikkat et "Ginko" yazdım, agaç yapragıdır.

bu arada Polen'in bu güne kadar rastlanılmıs hicbir yan etkisi yok.. %25 protein icerir geri kalan kısım vitamin mineral karbonhidrat vs vs seklindedir..

burada kaba taslak bilgi bulunmakta

http://www.aridunyasi.com.tr/ari-polen-faydalari.html

ayrıca senin propolis icinde bilgi buldum hatta satısıda yapılıyormus galiba bir oku istersen

http://www.aridunyasi.com.tr/propolis-faydalari.html

hocam bunların sattıkları para tuzağı ve kazık ürünler, doğal kovancılık yapanlardan ürün arıyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Kovan ısındığında arılar kovanın önüne geçerek hep birlikte kanatlarını çırparak serinletmeye çalıştıklarını duymuştum. Bir nevi vantilatör görevi yani,

Bu görüntüye şahit olan var mı?

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

kompetan bunu yazdı:

Kovan ısındığında arılar kovanın önüne geçerek hep birlikte kanatlarını çırparak serinletmeye çalıştıklarını duymuştum. Bir nevi vantilatör görevi yani,

Bu görüntüye şahit olan var mı?

evet bizzat ben şahit oldum. dışarda kovanın aralık olan yerlerinde vantilatör arılar sabit durup hiç durmadan kana çırparlar.

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
Toplam Hit: 13874 Toplam Mesaj: 38