Arı Sütü...
-
kaligula haklı bal arı'nın bokudur abartmanıza gerek yok
herşeye muhalefet olmaktan vazgeçin
-
arı sütünü çok küçükken kullanmıştım,neden kullandığımı hatırlamıyorum pek,vücut direncini arttırmak içindi sanırım.Faydalı ve pahalı birşeydi diye hatırlıyorum..
Bal konsuna gelince bende arının kusmuğu olarak biliyorum fakat o kadar da kurcalamaya gerek yok,mide bu kusmuktu boktu derken baldanda iğrendireceksniz insanı :D
-
geçen kış bende ameliyat olduktan sonra tavsiye üzerine, günde 1 defa sütün içine bal ve arı sürü karıştırırarak içtim.. 3 ay devam ettim 10cm civarında abartısız boyum uzadı :| gripte olmadım..
tanıdığın aktar varsa, onlardan bulabilirsin, küçücük şişenin içinde 25tl di en son.. yani aktarlara da sor. ayrıca 23 yaşını geçmemiş kişiler boyunun uzamasını istiyorsa dediğim gibi içsin çok etkili oluyor :|
-
arının boku bile 70 derde deva
insanın bokunun ne faydası görülmüş?
-
kraliçe yavrusunu besliyecek oldugu peteğin içine sütünü akıtıyor ve sonra üstünü kapatıyor yavru arı büyüyesiye kadar o sütü içiyor.. arı sütü dedikleri sıvı o oluyor :)
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
ARI sütü..BAL diyue bilirdim ama.. :)bak ne yazmış adam ben ona cevap olarak yazdım yani her bok muhalefet olcamm diye konuya bodoslama girmeyin.sen kimsin de bana öyle böyle yapmayın diyorsun onuda anlamış değilim.
Bal arının bokudur
Arı sütü arının sütüdür bunu anlayabilirsin değil mi ?
-----------------------------ARI sütü..BAL diyue bilirdim ama.. :)
Sen bu soruya arı sütü ile bal arasındaki farkı yazçağına bal arının bokudur çevabıyla gerçekten adamı aydınlatmış ve dünyasına ışık saçtığını düşünüyor olabilirsin ama ben sadeçe sana gülüyorum...