Arıza Kimde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Bu habertürkten alıntı bir haber Türk hava sahasını 4 dk ihlal eden abd uçakları hakkında büyükelçi alttaki açıklamayı yapmış

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Wilson,  ‘Bu konuyu inceledik ve pilot hatası olduğunu belirledik. Pilot, uçuş sırasında Irak'ın kuzey kısmında, sınırın yerini yanlış anlamış. Konuyu araştırdık. Biz konuyu kapanmış sayıyoruz.’ diyerek olayı bir anlamda hafife aldı yada yok saydı.

Bizde yedik bu açıklamayı ulan hadi bir uçakta pilot hata yaptı  ihlal etti ikinci uçagın ne işi var bizim hava sahamızda bu uçaklar teknoloji kokuyor be bir pilot hata yapmış ikincidemi hata yapmış ne biçim pilot yetiştirdiniz  lafa bak şimdi bunlar şaşırmış ne dediklerini bilmiyolar

1)HAVA SAHAMIZDA HATA YAPAN KİM?

a- pilot

b- uçak

c- abd yönetimi

şaşıranında arıza yapanında hata yapanında icabına bakarız

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hata yok kasıt var...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

1. korfez savasin da kendi ussunu bombalamisti f16lar. bu savas da kendi helikopterlerini dusurduler.bizim sinirimizada yanlislikla girme ihtimalleri var.

yoksa dedikleri gibi istihbarat amacli girdiler lafi komik kaliyor.google bile uydusundan bizim birliklerin yerini hatta cocacola icen askerin elindeki teneke kutuyu gorecek teknolojiye sahipken f16 ile istihbarat calismasi yapmak cok komik.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    evet kasıt var göz dağı var...
    Ben bişey sorcam peki bunlarb bizim hava sahamıza girdi bizim onları vurma gibi bi sansımız varmı.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben var die biliorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    önce uyarı geciLir tekrarLanırsa düsürme hakkımız var..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    boyle dusurursek yunanistana haftada 2 kere girmemiz gerekliydi...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet kasıt var göz dağı var...
    Ben bişey sorcam peki bunlarb bizim hava sahamıza girdi bizim onları vurma gibi bi sansımız varmı.
    -----------------------------

mevcut uçuş planı dışında bir hareketle hava sahamıza giren uçağa önce f16 ile eşlik edilir inmeye zorlanır.

eğer inmez atraksiyon yapmaya kalkarsa vurlulur. 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya abi bırak ya siz ne saçmalıyorsunuz ne hatası adamlar uydudan arabada burnunu karıştırdığını görür ne gerek var ucakla oraya girip foto çekmiş demeye şunu bunu yapmaya.Bu bak size girecez ama zaman var yada genel oalarak bakarsak kuzey ıraktan abd gücleri çekildi.

Demek istiyorlarki burayı size bırkatık.Irka yonetimine bırakmışlar.Yani cia birde kürdistan dedi, dışişlerinden adam kalkıp kürdistan dedi sonra düzeltti Türkiye falan dedi ucaklarıda soktu.Kısacası burası kürdistan biz ıraktan gerekli olayı hallederiz gibi bir şey dmeiş olabilir.

Bilmyiorumda Türkiyenin önü gerçekten çok sakat, çok dar, çok karanlık.Askeriyemiz gerekli planı yapar.Asker, millet, devlet bütünlüğü tam olarak sağlanırsa güven tam üste çıkartılırsa emin olun ki amerikanın hiç bir şeye gücü yemez.

Yazık yazık orda Türk cumhuriyetleri var , bizimle bağlantı kurmak isteyen bir ton adam var.Türkiye avrupa birliği yada rusya, çin gibi güçlü ülkelerle arayı ısıtmadığı, müttefik olmadığı sürece işmiz zor allah kolaylık versin.Umarım hiç değilse ıran gibi olabiliriz.

İStediğimiz zaman doal gazı kesip avrupayı dondurabiliriz, nukleer olaya girebiliriz, ingiltereye amerikyada dünya bankası şuna buna borcumu kalmaz kendimizi döndüre biliriz o zaman süper oluruz.Önümüzeki günlere bakalım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

elektronik donanımlar hata yapabilir.

onlar hata yapmazsa insan hata yapabilir.

ama bunda hata olduğunu sanmıyorum 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi bu işte başka bi zikiklik var.Şunu düşünün adamlar zaten istediği gibi giriyor mq ülkeye incirliğe falan.İsteseler izin alıp oralardan geçerler fotoraf çekeceklerse çekerler.Onu geçtim foto içinse ucağa gerek yok.

Başka bir iş dönüyor mq.

Toplam Hit: 2583 Toplam Mesaj: 24