Arka Plan Silme Sitesi
-
JpnTr bunu yazdıcoLin bunu yazdı
mesajım bulunsun. ürünlere dair arka plan silmem gerektiğinde remove.bg'ye gidip tek kullanımlık mailler ile sürekli yeni üyelikler açarak yüksek çözünürlüklü tek hak kullanıyorum.
ama adamlarda bunun farkında olduğu için tek kullanımlık mail sitelerini kara listeye alıyorlar sürekli.
görselleri saklama süresini kısa tutarak belki boyut anlamında 500 kb üstüne çıkabilirsin diye düşünüyorum hocam.
İşine yararsa çevrendeki arkadaşlarına da tavsiye edersen çok mutlu olurum. Fotoğraf boyutuna kısıtlama koyma sebebim disk boyutundan ziyade RAM ve işlemci yeterliliğiyle alakalı. 20 kişi aynı anda 2 MB fotoğraf yüklese VPS can çekişir :) Bu arada tüm işlemler benim sunucumda gerçekleşiyor, herhangi bir API kullanımı söz konusu değil
maximum threshold belirleyip kalanini kuyruga alsana hocam isteklerin :)
-
Ağa bu eyüdür. Tebriks & Danke !
-
end bunu yazdıJpnTr bunu yazdıcoLin bunu yazdı
mesajım bulunsun. ürünlere dair arka plan silmem gerektiğinde remove.bg'ye gidip tek kullanımlık mailler ile sürekli yeni üyelikler açarak yüksek çözünürlüklü tek hak kullanıyorum.
ama adamlarda bunun farkında olduğu için tek kullanımlık mail sitelerini kara listeye alıyorlar sürekli.
görselleri saklama süresini kısa tutarak belki boyut anlamında 500 kb üstüne çıkabilirsin diye düşünüyorum hocam.
İşine yararsa çevrendeki arkadaşlarına da tavsiye edersen çok mutlu olurum. Fotoğraf boyutuna kısıtlama koyma sebebim disk boyutundan ziyade RAM ve işlemci yeterliliğiyle alakalı. 20 kişi aynı anda 2 MB fotoğraf yüklese VPS can çekişir :) Bu arada tüm işlemler benim sunucumda gerçekleşiyor, herhangi bir API kullanımı söz konusu değil
maximum threshold belirleyip kalanini kuyruga alsana hocam isteklerin :)
Sunucu 2 çekirdek ve 2 GB RAM ile çalışıyor. Bu halde bile can çekişiyor, sıraya alsam muhtemelen 5-6 dakika bekler platformu kullanmak isteyenler :D Aklımda çok şey var da yapacak zaman bulabilir miyim meçhul. İstekleri hızlı işleme ve yüksek görsel yükleme olayını halletmeye çalışacağım
-
Tinywow bunu ve daha nicesini ücretsiz yapıyor
-
aliyk bunu yazdı
Tinywow bunu ve daha nicesini ücretsiz yapıyor
İlk defa duydum söylediğin sitenin ismini. Ben de ücretsiz hizmet veriyorum, sitemde reklam da yok şu an. Sadece bağış ile yürütebilirsem fazla kazanç elde etmeden -sadece masrafları çıkarsam bile yeter- hizmet vermek amacım :)