Arkadaşlar Ben Ailemle Yani Tahribat.Com La Geçiriyorum Yılbaşını !!!
-
yolladım senın adrese e maıl adresımı hadı beklıyorum :))))
sana pm de atayım ne olur ne olmaz :))
-
len allah sizi kahretmesin başka kimse yokmu yaw tahribatta oğlum valla şimdiden patladım sıkıntıdan 12:00 ye kadar geçmez zaman bari televizyon seyredelim millet eeylensin biz seyredelim a.g. hadi herkeze mutlu yıllar ilker gelince görüşelim adilcevazda abi başka adam yok kafa dengi adilcevazda yaw hadi görüşürz millet kutlarım hepimizin yeni yılınııııııı ............
-
bende burdayım millet yeni yıla girerken bile hack konusu üzerine araştırma yapıyom :)
herkesin yeni yılı kutlu olsun 2006 herekese sağlık mutluluk ve başarı getirsin -
valla ben de burdayim amerika daki arkadasla konusacaz diye netin ucuzlugundan olsa gerek:)
takiliyoruz da saat 11 gibi bende kacacam saat 12 de avukatlar odasi denize girerse bizde o gelenege uyacaz 2006 ya deniz de girecez olursa tabii.olmazsa da geceye devam.ben de tahribat cemaatine iyi seneler diliyorum herkese basarilarla dolu bi yil olsun baqalim.. -
ben de burdayım beni de alın beni de mutlu seneler size bana göre her şey aynı noyel babayı da sikim
-

hadi lan canlanın biraz bu gün yıl başı (sanki çok farklı bir gün de neyse hadi siz eğlenin bari)
-
ben sizden 2 saat sonra gircem 2006ya :)
-
Bi' dak'ka bende geldim.
-
siz girin a.q ben ggelmiyom 2006 ya falan
-
irc e gelsenize a.k.