folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Arkadaşlar Bir Yol Gösterirmisiniz Bir Adet Html For Hazırlamak İstiyorum + Sayfayı Ortalamak İçin ?

Arkadaşlar Bir Yol Gösterirmisiniz Bir Adet Html For Hazırlamak İstiyorum + Sayfayı Ortalamak İçin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    hocam valla çok teşekkürler http://sinomar.awardspace.com/is%20basvurusu.html işte bu adresdeki formu hazırlıyacam formu hazırladım daha doğrusu ama mail.php yi senin verdiğin sitedeki gibi yapmama rağmen olmadı hatta verdikleri örneği denedim direk gene olmadı :) birde ajaxı deneyim ya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

XmV bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam valla çok teşekkürler http://sinomar.awardspace.com/is%20basvurusu.html işte bu adresdeki formu hazırlıyacam formu hazırladım daha doğrusu ama mail.php yi senin verdiğin sitedeki gibi yapmama rağmen olmadı hatta verdikleri örneği denedim direk gene olmadı :) birde ajaxı deneyim ya
    Hoja, verdiğim linkdeki iletişim formunu çok rahat düzenleyebilirsin. Eğer bilgisayarında düzenleyicler yüklüyse işini dahada kolaylaştırır. Not defterinde felan düzenleyeme çalışırsan hatalar verebilir.

Ajax ve PHP uyumu bu iletişim formuna çok iyi yansıtılmış. Üzerinde uğraşılınırsa görsel birşeyler ortaya çıkarılabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    yok abi sorunu buldum :D ben salağım yada test yayını yaptığım ücretsiz host engelliyor şu an ajax iletişimini birebir attım hosta hiç oynamadan sadece mail adresimi değiştim ama içeriği doldurup atmama rağmen mesaj gönderilemedi diyor sinir etti beni
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

XmV bunu yazdı:
    yok abi sorunu buldum :D ben salağım yada test yayını yaptığım ücretsiz host engelliyor şu an ajax iletişimini birebir attım hosta hiç oynamadan sadece mail adresimi değiştim ama içeriği doldurup atmama rağmen mesaj gönderilemedi diyor sinir etti beni
    Hoja, tüm imkanları zorladım a.q :) 

http://www.eburhan.com/web-sitenize-tek-tikla-iletisim-formu-ekleyin/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    hocam biliyorum kızacaksın ama :D bu da çok basit ya tekrar düzenlemeside bir sorun olacaktır sanırsam çok kısa yapmışlar sadece isim mail görüş başka birşey yok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Hoja, en iyisi siktir et iletişim formunu felan :)

Cv'de yazılması gereken bilgilerin ne olduğunu belirt, bir e-posta adresi yaz oraya göndersinler a.q :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    en son onu istiyor bu site hajı :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ortalamayı div align center diyerek yapabilirsinyani=<divalign="center">yazı</div>

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

kodlar aşşağıda işte lanet olsası yapmıyor normalde bunları yollaması lazım <form method="POST" action="mail.php">  bundada sorun yok atmıyor lanet olası

<?php
    $T1=$_POST["T1"];
    $T2=$_POST["T1"];
    $mailto="12345aass@hotmail.com";
    $mailkonu="İletişim Formu";  
    ?>

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

ee kodu yazmışsın ama maili yollayacak fonksion yok.

<?php
    $T1=$_POST["T1"];
    $T2=$_POST["T1"];
    $mailto="12345aass@hotmail.com";
    $mailkonu="İletişim Formu"; 

mail("$mailto","$mailkonu","gidicekmesaj");

?>

gidicek mesaj yerinede gelecek deişkenleri ayarlarsın. forma baktım bayabi input var oturup kasacan 

Toplam Hit: 6356 Toplam Mesaj: 24