Arkadaslar Bu Böcegi Bilen Varmı Evden Cıktı:(
-
goturdum ziraate verdim amk ilaç önerecekler evi ilaçlayacam yardımlarınız için cok tsk ederim saolun
-
aman allahım ne kadar gözel bir canevar
-
ya hoca onun ailesi filan vardır evde onud abul yoksa sana rahatyok öldürür möldürü sonra gidersin anim allah yok yok sen araştır
-
et yiyen örümcek amk :D dünyanın sonu geliyor yaşasın :P
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------
et yiyen örümcek amk :D dünyanın sonu geliyor yaşasın :P
-----------------------------ewet öle :D
dün fırtına şişşekler yıldırımlar yagmurlar hiç eksik deildi burada.. simdi ise hava durumu 50 derece :D dün nasıldı bu gün nasıl :D
-
Bende hayvanın zehirsiz ve et yiyen oldugunu duymustum.bu hayvan karınca gıbı formık asıtte salgılıomus.bakterı fln mı ne bulastırıomus.ama tam bılmıorum.evı ılaclatmaktan baska care yok bence...
-
amk hayvan bizim evi buldu girecek şansa bak yafff neyse vardır bunnun da bir hikmeti
-
Sanki ot yiyen örümcek var sağdan soldan "et yiyen örümcek :O" diye yazacağınıza tüm örümceklerin et yediğini bilipde et yiyen örümcek yazsaydınız keşke :| Biri bahçesinde aslan buluyor ordan yazıyorlar " o hayvan et yiyor.. " yapma ya :| t yiyor biliyordur :D
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Sanki ot yiyen örümcek var sağdan soldan "et yiyen örümcek :O" diye yazacağınıza tüm örümceklerin et yediğini bilipde et yiyen örümcek yazsaydınız keşke :| Biri bahçesinde aslan buluyor ordan yazıyorlar " o hayvan et yiyor.. " yapma ya :| t yiyor biliyordur :D
-----------------------------Ot yiyen örümcekler olsa idi benim çok tashaqlı bı fikrim vardı aslında...
Örümcek ağı üretimi yapcaktım...
Örümcekler ağsız ortamda yaşamıyor...
Paso ağ yapıyor ve herbırı kendı ağını yapıyor...
Bende paso toplııp sonra o ağları satacaktım...
Ama olmadı, olduramadım...
Otçul örümcek diye bişe yok : (
-
benim bir arkadaşım örümcek beslemek istiyordu.satıyorsan haberim olsun.