Arkadaslar Bu Böcegi Bilen Varmı Evden Cıktı:(
-
ya a.q. tarantula gibi böcek be
-
halk arasında bii die bilinen bi örümcek türü
hatta çocukken yuvalarından cıkarmak ıcın delıklerıne su doker veya apartman kapılarından macun sokerek bı ıpe baglayıp delıgıne sokardık
-
Ne kadar büyüklükte böcek ? hiiyy çok çirkinmis .
-
buna benzeyeni bizim evdede görmüştüm görür görmezde attım çöpee bi baktım yine çıktı bende 2 ye böldüm öldü ama bizim ki siyahtı feci bişeee
-
bu bir et yiyen örümcek. ağzının önünde 4 diş var. valla şöyle bi kalem filan uzat bak görürsün direk ısırıyo yenirmi lan diye. ankarada görülenlerden ama küçük versiyon bunu çook önceden araştırmıştım mısır taraflarında çok var.
-
şuna benziyor biraz
http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2006/Agustos/25/Haber_160772.aspx
-
bu böceği amerikan askerlerinin ırakta yakalayıp görüntülerini çekmesinden hatırladım, bu tam erişimine ulaşınca bir insan elinin büyüklüğü kadar olabiliyor, ayrıca örümcek değil, bir tür kabuklu ( ıstakoz,yengeç gibi...) ,sanırım bir ara bunlarla ilgili bir haber çıkmuştı; bir metre uzağa atlayabilen ve etkoparan diye, Aman dikkat!
-
bunun adı deve örümceği ciyer doğuda mı oturuyon sen oralarda çok olur
-
la hocam tarantulaya benzıyo ne o oyle bızım evde cıksa evde durmazdım :D
-
hoca dun gece uykum kactı aklıma geldı dedım laa boole bı konu vardı yazayım dıye ama pc ye kadar gıtmeye usendım bu orumcek sıcak yerlerde yasar ve aciiip zehırlıdır dıkkat et hemen ılaclac ve aksamları cıkar dısarıya yemek arar aman dıkkat et aksamları bahcende neyım gezerken benım bıtlıstekı ewın bahcesınde cok vardı bu yaratıklardan :)
Toplam Hit: 16154 Toplam Mesaj: 51