Arkadaşlar Bu Tel.Lerden Hangisini Alsam.. ?
-
sony ericsson karizmasi yeter,
fiyat dusme konusunda en buyuk kazigi ben yemis bulunuyorum,
daha onceden benq p50 aldim fiyati hic dusmedi aksine artti, bozuldu parasini iade aldim, yerine sony ericsson alayim dedim fiyati duser dediler bu cep pc lerin fiyati dusmez dedim
simdi aldigim fiyatin yari fiyatina satiliyor
-
abi 3g gelene kadar sabret... sonra tel fiyatlarında bi oynamalar olacak kesin o zaman araştır duruma göre al bence
mesela ben geçenlerde 6230i aldım telde özellik arayan bi adam değilim fakat sonra öğrendimki 3g yi beklesem aynı
fiyata daha kaliteli bi tel alabilecektim... ama aldık bi kere.. benim gibi hataya düşme bekle biraz daha ama illede alcam
diyosun w810i derim güzel telefon kullanmadım fakat kullanalar çok övüyor hemde araştırdım
-
kardes cep tel.yerine cep bil al derim HEM TEL HEMDE BİL
-
w- 810i Kaliteli Ses Veriyor ama Hoparlor'ün Bozuldugunda Şaşma .. 3 ay sonra hoparlörum bozuldu
n-70 Daha şekıl bi Telefon bence Elde Falan daha Guzel duruyo.. We bi cok programı desteklıyor
n70 derim. -
n73 kullanıyorum çok gzl bi telefon tavsiye ederim.
çift hopörler sesi mukemmmel camera 3.2 mp çift camera
Kısaca n73 rullzzzz :)
-
uzman05 bunu yazdı:
-----------------------------
w- 810i Kaliteli Ses Veriyor ama Hoparlor'ün Bozuldugunda Şaşma .. 3 ay sonra hoparlörum bozuldu
n-70 Daha şekıl bi Telefon bence Elde Falan daha Guzel duruyo.. We bi cok programı desteklıyor
n70 derim.
-----------------------------ilk kez hoperlörü bozulan bi walkman telefon duydum ben bi senedir w300i kullanıyorum hoperlörü falan hala sağlam n-70 e vereceğin para 3 aya kalmaz boşa gidiyo kullanan tüm arkadaşlarım kasılıp kalıyo donuyo kendini resetliyo diyo w810i güzel bi telefon her bi haltta var...
-
n73te wireless var mı? yoksa olan en ucuz tel hangisi?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
n73te wireless var mı? yoksa olan en ucuz tel hangisi?
-----------------------------hayır yok, e65te var 50tl fark ödüyosun wlan olan telefon olcaksanız en ucuz en sağlam kesinlikle e65 diye düşünüyorum.
-
SONY ERICCSON P990i tek gecerm;)
-
Nokiadan ŞAŞ.Sony w810 şahane bi telefon hele o kulaklığı yokmu ah ah