folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Gerçekten Yüreğim Yanıyor. Ülkemiz Nereye Gidiyor?

Arkadaşlar Gerçekten Yüreğim Yanıyor. Ülkemiz Nereye Gidiyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

mevzu vermekse bi 4 yıl sonra bizde imf ye göt vercek duruma geliriz durumu eşitlemiş oluruz :D

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan_Dem
    Cihan_Dem's avatar
    Erkek

Bizim milletimiz kahvede sallayip ilgiyi ustune cekmeye bayilir, bi cay soyledikten sonra vay aslinda bakkal mehmet ermeniymis ımf dusman abd dusman israil dusman ırak bulgaristan hepsi bize dusman herkes bize dusman edebiyatını bırakın, boyle insanlar yuzunden 4 bir yanimizdaki insanlari dusman ettik kendimize, devlet adamlarina islerini ogretmeye kalkmayın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:
    -----------------------------

Olaya hangi pencereden baktığına bağlı " türkiye nereye gidiyor sorusu"

Brezilya ile kıyaslama yapmışsın.. hemen ben sana farklı bir kıyaslama sunayım.. Brezilyada işsizlik oranı türkiyeye göre %62 daha fazla.. yani adamlarda para var ama zenginlerine var.. fakirler yine fakir.. Ülkede yığınla para olsa ne olur olmasa ne olur ?  ayrıca şuda varki bizim ekonomimiz %9.2 büyürken brezilyanın %2.1 de kalmış.. Bunları orturma organımdan uydurmuyorum Sabah gazetesinin ekonomi sayfasından yazıyorum geçmiş tarihli olduğu için kaynak gösteremedim ama  googlda ararsanız muhtemelen bulursunuz.. 

Şimdi diyeceğim şu ki.. türkiye öle uzaktan bakıldığı gibi kötü biyere gitmiyor.. Aksine çok çok iyi yerlere gidiyor emin olun.. Petrol aramaları başladı  Bor madenleri çoğaltıldı  otomotiv sektöründe fort connect in ihracat başarısını dünya konuşuyor  .. Hala türkiye nereye gidiyor diye düşünüyorsunuz.. Geniş bakın, önyargılı olmayın türkiye çok gzüel yerlere gidiyor emin olun... 

Sevgili kardeşim,

Ben siyasetçi olarak eleştirmiyorum bunları. Bu olay İsmet Paşa zamanında da vardı, Adnan Menderes zamanında da vardı, Ecevit zamanında da vardı, Erdoğan zamanında da var...

Demek istediğim şu. Biz nerede hata yapıyoruz? 1923 yılında kurulmuş bir ülke Atatürk'ten sonra belini neden doğrultamadı? Neden yanlış politikalarla ülkemiz bu hale geldi?

Benim demek istediğim şu. Bu ülke gelişemiyor. Bu ülke dünya gücü olamıyor. Bu ülke imaj kazanamıyor. İçte de düşmanlar var dışta da düşmanlar var. Benim bunlara ciğerim yanıyor. Konuyu açmamda ki sebepte bu zaten...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:

Degerli kardesim FAYDALI

oncelikle anlamli paylasimin icin tesekkurler keske herkes senin gibi duyarli ve aklibasinda olup gercekleri analiz edebilse

ileri ki zamanlarda iMF ile ilgili belgeli ve aciklayici bir paylasimim olacak iMF in aslinda ulke yonetimini ele gecirmenin temel kurumu oldugunu goren herkese selam olsun..

tesekkurler tekrar

Sevgili Kardeşim,

Bu güzel yorumun için teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Övünülecek birşey değil benim hissettiklerim. Umarımki herkesinde içi benimki kadar yanıyordur.

Ayrıca, Bugünkü IMF yapılanması, Osmanlı dönemindeki DUYUNU UMUMİYE'nin devamıdır.

Ekonomik gelirleri bahane ederek ülke yönetimindeki ve iş dağılımındaki hassasiyetlerimize karışıyorlar. IMF'den bir an önce kurtulmamız gerekiyor...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 2411 Toplam Mesaj: 15