folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Arkadaşlar Herhalde Çoğumuzun Masonlar, Siyonistler Ve Yahudiler- İllimunati Veya Satanistler Gibi

Arkadaşlar Herhalde Çoğumuzun Masonlar, Siyonistler Ve Yahudiler- İllimunati Veya Satanistler Gibi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisco_maniach
    pisco_maniach's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar herhalde çoğumuzun masonlar, siyonistler ve yahudiler- illimunati veya satanistler gibi bi çok gizli örgüt veya grublardan, değişik dinlerlerden, inançlardan filan haberiniz vardır! burada herkez bildiğini ortaya koysun amaç onlara özenti yada yardım-reklam değil onların ne mal olduğunu deşifre etmek, kafa bulmak olsun!

...bana faydası olmayan klisenin papazını zikim, yansın ibnelerin alayı su veren itfayenin hortumunu zikim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniffer
    sniffer's avatar
    Erkek

Bu şekılde yapmaya çalışıyorsan yanılıyorsun çunku sen ıstesende dotunude yırtsan onları deşıfre edemezsın çunku neden dıyeceksın

1)Onlar ıstemıyene kadar deşifre olamazlar olamazlar dıyorum çunku başlarındakıler sayesınde olamıyorlar derın devlet kavramını herkes bılıyordur  (kurtlar adısındekı gıbı değıl neden dıyeceksınız derın devlet olabılmek için ınsanın  kendını oldukten sonra bıle bulamazsu-ınız gelelım asıl konuya  doğu bey oldu dıye butun haber kanallarında yayınlandı kurtlar vadısınde; bunu aslı bıle olamaz ben dusunemıyorum

ya ben ı bıraksan ben acayıp şekılde yazarım ama ne kadarda yapsak onlar deşifre olmuyana kadar sen ıspat edemezsın guzl bır konuya deyınmışsın eğer arkadaşlarımda goruşlerını aktarrırsa sevınırım

saygılar dılıyorum

Kral yokken azar soytarılar Kral yokken reis olur çakallar Ayrılık bir yere kadar Kral gelince Köpekler Ayağa kalkar [ir2] kardeşimize ait.....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    Bilimsel adıyla Frotterist'ler toplu taşıma aracı kullananların bunları çok iyi tanımasına rağmen belediye otobüslerinin icadından bu yana deşifre olmamışlardır.Frotteristler koloni halinde işe çıkmazlar genellikle yalnız çalışırlar.Otobüs,minibüs olan heryerde bunlardan vardır.Halk bunları "fortçu" diye de adlandırmaktadır.Bunlarla ilgili atasözleri vardır:"Zaman kötü kolla .ötü"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek
    sniffer bunu yazdı:

Bu şekılde yapmaya çalışıyorsan yanılıyorsun çunku sen ıstesende dotunude yırtsan onları deşıfre edemezsın çunku neden dıyeceksın

1)Onlar ıstemıyene kadar deşifre olamazlar olamazlar dıyorum çunku başlarındakıler sayesınde olamıyorlar derın devlet kavramını herkes bılıyordur  (kurtlar adısındekı gıbı değıl neden dıyeceksınız derın devlet olabılmek için ınsanın  kendını oldukten sonra bıle bulamazsu-ınız gelelım asıl konuya  doğu bey oldu dıye butun haber kanallarında yayınlandı kurtlar vadısınde; bunu aslı bıle olamaz ben dusunemıyorum

ya ben ı bıraksan ben acayıp şekılde yazarım ama ne kadarda yapsak onlar deşifre olmuyana kadar sen ıspat edemezsın guzl bır konuya deyınmışsın eğer arkadaşlarımda goruşlerını aktarrırsa sevınırım

saygılar dılıyorum

dostum hatırladığım kadarıyla doğu bey öldü diye televizyonlarda geçti

süper gizli ajan diye değil  atıyom    falanca iş adamı ajan diyelim    öldü

İş adamı öldü diye yayınlancak tabi..

Ayrıca arkadaş bunları deşifre edelim demiyor zevkine herkes bildiğini yazzın diyor

yazalım...

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar illuminati tariaındanörnek vereyim size bu tarikatın başındakileyei geir mason olur zaten içlerinde masonluk var  yei gelir satans olur bi bakarsınız Türkiyede  bi bkarsınız Afrikada her yerde kolları vardır eger masonlarla ilgili bi video izlemek isterseniz daha derin bi bilgiye sahip olmak isterseniz HARUN YAHYA nın hazırladıgı bi belgesen var mutlaka izleyin daha iyi anlarsınız size linkn veriyorum indirin izleyin http://www.harunyahya.org/download/download.php?id=19417  arkadaşlar cok güzel 104 Mb  biraz büyük ama izlenmesi geeken bir belgesel hadi kolay gelsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

Microsoft Reader formatındaki kitapları okumak için program =  3.58 mb

http://download.microsoft.com/download/d/0/9/d099ad62-41d1-4e92-9935-67955a437460/MSReaderSetupUSA.exe

İlgi alanınıza girecek kitapçık  Tapınak Şovalyeleri  179 kb

http://yorumsuz1.sitemynet.com/tapinaksovalyeleri.lit 

indirmek için sağtıkla farklı kaydet seç

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Apokalips'in Atlılar - William bilmem ne diye bi eleman yazmıştı çok çarpıcı bir kitap. Adamın bulgularına göre mason locaları yahudi tariqatları vs. hepsi aslında İLLUMİNATİ'de birleşiyor. Amaçları dünyanın tek lideri olmak ve yeni bir düzen kurmak. Düzenlerini kurmakta ki prensipleri şu,

"Kaos'tan doğan düzen."

ayrıca;
    yeni kurulmasını düşledikleri düzende global bir dünya ülkesi var. dünya ırkı var vs. ve tek lider var. oda İLLÜMİNATİ'nin lideri.

dünya ırkı kavramını insanların beynine sokmak içinde kullandıkları yöntem çok çarpıcı.

İnsanları bir uzaylı ırkının varlığına inandırmak istiyorlar. bir uzaylı tehdidine. buna karşı da insanlığın birleşmesi vs. gibi bir şey bekliyorlar ve istiyorlar. yazar william bu tariqat'a mensup kişilerin ağzından bu tür şeylerin çıkmasına çok dikkat etmiş.

Kennedy amcamızı da bunlar öldürdü. Çünki İLLÜMİNATİ amerika yı ve amerikan halkını da tehlikeye sokuyor. kennedy bunu farkediyor fakat onun için çok geç oluyor. bush clinton gibi onların köpeği olmuyor ve bedeli canıyla ödüyor.

bildiklerim bunlarla sınırlı değil çok mrk ediyorum da aklıma gelenler bunlar.

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

illumaniti vs.hepsi 800 yıllık tapınak şoval yelernde birleşiyor

kabala öğretisini benimsemişler vs. linkteki kitabı okuyun öğrenin!!!

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

mason siyonist satanist vs.. tamamda yahudiler ne oluyor.yahudilikde ilahi bir din.tramam sonradan her ne kadar değiştirilse de kalkıp satanizm gibi sapkın şeylerle karıştırmamak gerek.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek

S.A.  

Arkadaşar siyonistler hakkında detaylı bilgi almak istiyosnız sayın Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN hocayı ve onun kontrolü dahilinde çıkan Harun Yahya eserlerini takip etmeye çalışın. Çünkü dünya siyonizminin dünyadaki en büyük rakibi Erbakan ve ekibidir. Bakın ben kimsenin reklamını yapmıyorum. Bunları bazı MİT müsteşarları sölüyo. Örn: Eski mit müsteşarı Prof.Dr. Mahir KAYNAK(Dünyada çarpışan iki güç vardır. Birisi dünya siyonizmi diğeri de Erbakan ve ekibidir. Gerisi fasafiso)

Bilginiz olsun istedim. Teşekkürler....

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    cih bunu yazdı:

S.A.  

Arkadaşar siyonistler hakkında detaylı bilgi almak istiyosnız sayın Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN hocayı ve onun kontrolü dahilinde çıkan Harun Yahya eserlerini takip etmeye çalışın. Çünkü dünya siyonizminin dünyadaki en büyük rakibi Erbakan ve ekibidir. Bakın ben kimsenin reklamını yapmıyorum. Bunları bazı MİT müsteşarları sölüyo. Örn: Eski mit müsteşarı Prof.Dr. Mahir KAYNAK(Dünyada çarpışan iki güç vardır. Birisi dünya siyonizmi diğeri de Erbakan ve ekibidir. Gerisi fasafiso)

Bilginiz olsun istedim. Teşekkürler....

olm oda yobaz basımıza bıde erbakancı cıktı a.k

arkadaslar masonluk kuculdu artık turkgenclerıde bellı bı para verıp mason olabılıyor faydaları ıs buluyolarmıs ama yonetımlerı yanı buyuklerı ıste o tarıkatları falan 7 cedden safkan yahudi olması gerekıyo belkı en yakın arkadasınız mason olabılır

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
Toplam Hit: 9380 Toplam Mesaj: 26