Arkadaşlar Herhalde Çoğumuzun Masonlar, Siyonistler Ve Yahudiler- İllimunati Veya Satanistler Gibi
-
devletle ne alakası var kardeşim iyice abartmışsın.devlet ne yapar kanunu çıkartır yasaklar.o yasakları ihlal eden vatandaşlarlada polis ilgilenir.bakkal uymuyosa öyle bakkalında o sigarayı çocuğa aldıran bireyinde a.k..
saçmaladın yani ne yapsın yani hükümet ve muhalefet onca işin altından kalkıp bakkaları süpermarketlerimi denetlesinler.haa şimdi kalkıp18 yaşın altındakilere sigara satmanın yasal zorunlulupunu olmadığını söylersen söyleyecek yorumum yok.seninki çok komünist bir yorum oldu..
ayrıca necmettin erbakan'da onun müritleri olan yayın organlarıda(meltem tv,milli gazete,vakit vs..)en az bu zararlı tarikatler kadar zararlıdır...
-
masonluk hakkında merak ettiklerinizi aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz. sitede yazanlar size yeterli gelmiyorsa belirtilen adrese mail atabilirsiniz. bir günden daha kısa bir sürede cevap veriyorlar. ben kendimden biliyorum.
link: http://www.mason.org.tr/ayrıca ekşi sözlükte yazılanları da okumanızı tavsiye ederim.
http://sozluk.sourtimes.org/ -
Connection bunu yazdı:
olm oda yobaz basımıza bıde erbakancı cıktı a.karkadaslar masonluk kuculdu artık turkgenclerıde bellı bı para verıp mason olabılıyor faydaları ıs buluyolarmıs ama yonetımlerı yanı buyuklerı ıste o tarıkatları falan 7 cedden safkan yahudi olması gerekıyo belkı en yakın arkadasınız mason olabılır
Bak güzel kardeşim öncelikle bana yobaz lığın tanımını yap, ondan sonra o tanıma göre Erbakan ne gibi yobazlık yapmış onu söle. Kıt bilgiyle insanları yargılamayalım lütfen.Dünyayı Kimler yönetiyo.....
Sana ve arkadaşlara tavsiye GİZLİ DÜNYA DEVLETİ (GDD) adlı, 200 kadar ilim adamı tarafından araştırılarak yazılmış kitabı okumanızdır. Süper bi kitap ve olaylara bakış açısı değişiyo. Ayrıca şimdiyekadar ki siyasilerden kim masonluğa hizmet etmiş kim etmemiş vs. bilgileri edinebilirsiniz
Saygılarımla....
-
harbi ne erbakanı sayıklıyon sen hocaefendi varken Sayın Feytullah Gülen onun engin bilgilerinden faydalanabilirsiniz www.herkul.org sitesinden yararlanabilirsiniz tecrübelerinden yararlanmak istiyorsanız bir siteyi inceleyin derim
-
Birisi sahte belgeler ile devleti kandırmaya çalışan bir dallama!Diğeri laik devlet yapısını değiştirerek, yerine dini kurallara dayalı bir devlet kurmak amacıyla yasadışı örgüt kurup, bu amaç doğrultusunda faaliyetlerde bulunduğu gerekcesi ile dava açılan bi kimse.2sindede bir bok olmaz ama nasıl oluyorsa ülkemin gençliğinin beyni çok güzel yıkanıyor ve bu kimseler aman aman şöledir böledir die lanse ediliyor amua koyacam az beynini kullanın hani şu yazıyı okudğunuz gözlerinizin hemen üstünde bi şey war hah onun adı BEYİN ordan düşünün götünüzle değil.Eğer bir şeyi yargılıyorsanız çok yönlü yargılayın gazete okuyorsanız hem Cumhuriyet okuyun hen zaman....
-
milletimizin manevi degerlerini yıpratmağa yönelik hertürlü faaliyeti gösteren masonik kuruluşların karşısındaki en büyük güç şuurlu müslümanlardır elimde harun yahyanın bir kitabı var kitabı okumakiçiniyi bir mide gerekiyor çünkü yahudi ve masonlar tarafından müslüman din kardeşlerimize yapılmış işkence fotografları yer alıyor bazılarının burunları kesilmiş kimisi canlıolarakbutun vucutları yakılmış vs .... masonlar illimunate adında bir topluluk kurarak her türlü alanda kendini geliştirmiş olan bilim adamlarını bir araya toplayarak onları mason yapıp masonlugun ilerlemesini sağlayarak dünyaya hükmetmesini istemektedirler . bugun dunyanın en buyuk guc dıe tanımladıgı amarikanınbıle yonetımı masondur.
-
Antikky bunu yazdı:
Birisi sahte belgeler ile devleti kandırmaya çalışan bir dallama!Diğeri laik devlet yapısını değiştirerek, yerine dini kurallara dayalı bir devlet kurmak amacıyla yasadışı örgüt kurup, bu amaç doğrultusunda faaliyetlerde bulunduğu gerekcesi ile dava açılan bi kimse.2sindede bir bok olmaz ama nasıl oluyorsa ülkemin gençliğinin beyni çok güzel yıkanıyor ve bu kimseler aman aman şöledir böledir die lanse ediliyor amua koyacam az beynini kullanın hani şu yazıyı okudğunuz gözlerinizin hemen üstünde bi şey war hah onun adı BEYİN ordan düşünün götünüzle değil.Eğer bir şeyi yargılıyorsanız çok yönlü yargılayın gazete okuyorsanız hem Cumhuriyet okuyun hen zaman....
1-Kardeş öncelikle laflarına dikkat et. Seviyeni koruyamıyosan lütfen yazma.2-Biz ne cumhuriyet ne zaman www.Milligazete.com.tr okuruz.(Diğerlerinide okuruz ama referansımız milli gazetedir)
3-Fetullah Gülenin Erbakan hocamız yanında esamesi okunmaz
4-Diğer Arkadaşlara da Hitaben: o harunyahya eserleri tamamıyla Erbakan hocam kontrolünde yayımlanıyo
5-Erbakan hoca Atatürkten sonra en büyük ve kaliteli liderdir(Kenan Evren)
6-Ben bu yazdıklarımın hepsini ispatlarım, kaynak gösteririm. Az öncede gösterdim zaten. Lütfen boş konuşmayalım kaynak gösterelim.
Son Olarak: Milli Görüş bu ülkenin sosyolojik bir gerçeğidir ve birgün başlarında patlıycak.
Saygılarımla....
-
-
-
Millet aslında her yerdeler ve öok iyisakladıklarını sanıtorlar ama bizim içi istibarattan kaçmaz niliyorlar ve her an takip altıdalar çünkü amaç büyük balıklar bu benim bildiklerim sadece yemlikler sizler uğraşmayın onlar için mit jiştem ve iç işleri bakanlığı biliyor hepsini onlar çok gizli işer yaptıklarını sanıyorlar sizler sanıyor msunuz ki istibaratın uçan kuştan haberi yok eğer aranızda birileri varsa hepiniz fişlenmiş vaziyettesiniz bence
-
slm arkadaşlar ben hoca muhabbetine girmeyecem çünkü isteyen istediği hocaefendinin yanında bulunabilir beni ve kimseyide ilgilendirmez.neyse
benim konum şu satanizm.
satanistler 2 ye ayrılırlar.
1)gerçekten sapkın satanisler:bu tür satanistler gerçekten haşaa allah kitap din iman bilmezler.bunlar ayda bir kere ayin düzenlerler ve bu ayinde kızlı erkekli yaparlar.haram yollardan cinsel ilişikiye girerler.sapkınlaşırlar.ayinlerde bir insan yada kedi şeytan için kurban edilir.farketmez.hatta ve hatta bazen kendi içlerinden birini şeyrtan için kurban ederler.kan ile kan çıkacak.sonra bu gurbun bir başı olur neden o hiç ölmez kendini kurban etmez:)
2)felsefik satanizm :bu insanlar ssatanistlikle alakası olmayan insanlardır.sadece siyah giyinirler küpe tarzı şeyler takarlar kuru kafalı sweetshirt giyip dikkat çekmeye çalışırlar