Arkadaşlar İlk Renderim
-
peşin söylüyorum lütfen dalga konusu olmasın yapıcı ve olgun eleştirilerinizi bekliyorum zaten yarım saatli bi iş ama bendeki pc malesef mükemmel değil ...
resim

-
ben anlamam bu işlerden ama gözle görünür bi hatayı söylim perspektif de problem var gibi
-
solidin default değilde başka render motoru kullan vray solid eklentisi varmı bilmiyorum maxwellin vardı sanırım
-
o değil de bi de resmi kaydedip imageshack e filan yolla böyle anlaşılmaz PrtSc ile
-
güzel güzel :)
buda benim ilk yaptığım 3D çalışmasıydı :D

-
aslında render dahi sayılmaz dakkası dolmadan pc kitleniyo iş istasyonu olmadan bana render haram sanırım
-
solidin default render morotu photo 360 ..... dediğiniz pluginleri nasıl kullanabilirim ... onları ayrı yükleyip sırf render için mi kullanmalıyım ?
-
güzel olmuş ;)
bu arada arkadaşlar 3ds max 2009 daki v-ray'i 2010 için de kullanabilirmiyiz?
yada 2010'a ait başka bir v-ray mi indirmemiz gerekiyor ?
-
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------
güzel güzel :)
buda benim ilk yaptığım 3D çalışmasıydı :D

-----------------------------senin render daha iyiymiş ben bu kadar uğraşmadım hemen çizdim verdim renderi acemi renderi yani :D daha çok yolum var anlaşılan
-
Renderda biraz daha fazla vakit geçirmeniz lazım.Vray yanında maxwell kendini aşma noktasına geldi, geçen daha 8gb lık material serisi indirdim maxwell için.Onun dışında modelleme farklı render farklı bir kulvardır, iyi modellersin ama render alırken gerçekten görüş açının iyi olması gerek.
Mesela modellediğin bir yaratığı 3d animasyon ve çizgi karakter şeklindede render alabilirsin, Normal gerçek bir film karakteri olarakta gerçek boyutta renderini alabilirsin.O yüzden senin bu aldığın renderdan çok, modellemenin daha çok ağır bastığı bir çalışmadır.Rendera vakit ayırman gerekiyor.
-
güzel o vakit şunu sorayım solidin yanına render aracı olarak maxwell i mi seçeyim ?