folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar İnternet Pastasından Bende Yemek İstiyorum

Arkadaşlar İnternet Pastasından Bende Yemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Arkadaşlar biliyorsunuz son yıllarda internet kullanımı hayli arttı bunun yanında alternatif herkesin takıldığı sitelerde çoğaldı abiler  bende yemek istiyorum bu internet pastasından ne içerikli site kurmalıyım sizce ne dersiniz adult dışında söyleyin ama lütfen

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

Arkadaşlar biliyorsunuz son yıllarda internet kullanımı hayli arttı bunun yanında alternatif herkesin takıldığı sitelerde çoğaldı abiler  bende yemek istiyorum bu internet pastasından ne içerikli site kurmalıyım sizce ne dersiniz adult dışında söyleyin ama lütfen

öncelikle afiyet olsun kısa ama öz yazacağım. Ciddi bilgi sahibi olduğun bir dal hakkında bilgilendirme portalı v.b. gibi birşey aç ileride e-ticarete de çevirebilirsin. Örneğin rulmanlar hakkında bilgin varsa onun hakkında bi portal (blog) aç özgün özgün takıl...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

çok mantıklı dedin başka ne olabilir mesela

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

çok mantıklı dedin başka ne olabilir mesela

e-ticaret işi olailir gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden v.b. yerleri kullanarak ürün satışı yapabilirsin ama maliye artık ciddi bir kontrol mekanizması kurdu ve faturasız satışlara ciddi cezai işlemler uyguluyor. Eğer varsa bi firma ürünü girdi çıktı yapıp tamamen yasal satışını yapabilirsin.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hacım bana biraz daha somut anlatabilirsen sevinirim 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

soru 1 programlama biliyormusun site kuracam dediginde site kurulmuyor önce bir programlama dili bilmen gerekir sonra fikir bulman gerekir sonra kısa ama öz bir isim bulman gerekir bilmiyorum biliyormusun host domain alman gerekir vs vs vs vs :)

bu arada pastaya afiyet olsun :)

emuxa tarafından 10/Ara/12 15:26 tarihinde düzenlenmiştir

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

soru 1 programlama biliyormusun site kuracam dediginde site kurulmuyor önce bir programlama dili bilmen gerekir sonra fikir bulman gerekir sonra kısa ama öz bir isim bulman gerekir bilmiyorum biliyormusun host domain alman gerekir vs vs vs vs :)

programlama dili bilmeden sitede kurulur parada kazanılır.

Ama o tren kalktı yani internetin pastası artık eskisi kadar büyük değil.Senin gibi düşünüpde site açmış 91u47154 kişi var şuan.4-5 sene önce iyi paralar kaldırılıyordu bu işden.

u235 tarafından 10/Ara/12 15:28 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

babacan bugün kaç tane büyük site sahibi programlama dili biliyor ki ? sen bırak o işleri uğraşamam bana fikir ver ben kurdururum siteyi iş ona kalsın yani

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

babacan bugün kaç tane büyük site sahibi programlama dili biliyor ki ? sen bırak o işleri uğraşamam bana fikir ver ben kurdururum siteyi iş ona kalsın yani

bu tarz fıkırlerı bulup site açtırmayı dusunen kısılere site kurabilirsin :D

hsyn.ackgz > skype
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

haha 1 tane göstersene bilmeyen :D 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

ya herneyse ben parayla kurdurucam ama bana fikir lazım varsa engin fikirleriniz buyrun dinliycem ben sizi tek tek

Toplam Hit: 1798 Toplam Mesaj: 18