Arkadaşlar İnternet Pastasından Bende Yemek İstiyorum
-
Arkadaşlar biliyorsunuz son yıllarda internet kullanımı hayli arttı bunun yanında alternatif herkesin takıldığı sitelerde çoğaldı abiler bende yemek istiyorum bu internet pastasından ne içerikli site kurmalıyım sizce ne dersiniz adult dışında söyleyin ama lütfen
-
EnerJiC bunu yazdı
Arkadaşlar biliyorsunuz son yıllarda internet kullanımı hayli arttı bunun yanında alternatif herkesin takıldığı sitelerde çoğaldı abiler bende yemek istiyorum bu internet pastasından ne içerikli site kurmalıyım sizce ne dersiniz adult dışında söyleyin ama lütfen
öncelikle afiyet olsun kısa ama öz yazacağım. Ciddi bilgi sahibi olduğun bir dal hakkında bilgilendirme portalı v.b. gibi birşey aç ileride e-ticarete de çevirebilirsin. Örneğin rulmanlar hakkında bilgin varsa onun hakkında bi portal (blog) aç özgün özgün takıl...
-
çok mantıklı dedin başka ne olabilir mesela
-
EnerJiC bunu yazdı
çok mantıklı dedin başka ne olabilir mesela
e-ticaret işi olailir gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden v.b. yerleri kullanarak ürün satışı yapabilirsin ama maliye artık ciddi bir kontrol mekanizması kurdu ve faturasız satışlara ciddi cezai işlemler uyguluyor. Eğer varsa bi firma ürünü girdi çıktı yapıp tamamen yasal satışını yapabilirsin.
-
hacım bana biraz daha somut anlatabilirsen sevinirim
-
soru 1 programlama biliyormusun site kuracam dediginde site kurulmuyor önce bir programlama dili bilmen gerekir sonra fikir bulman gerekir sonra kısa ama öz bir isim bulman gerekir bilmiyorum biliyormusun host domain alman gerekir vs vs vs vs :)
bu arada pastaya afiyet olsun :)
emuxa tarafından 10/Ara/12 15:26 tarihinde düzenlenmiştir -
emuxa bunu yazdı
soru 1 programlama biliyormusun site kuracam dediginde site kurulmuyor önce bir programlama dili bilmen gerekir sonra fikir bulman gerekir sonra kısa ama öz bir isim bulman gerekir bilmiyorum biliyormusun host domain alman gerekir vs vs vs vs :)
programlama dili bilmeden sitede kurulur parada kazanılır.
Ama o tren kalktı yani internetin pastası artık eskisi kadar büyük değil.Senin gibi düşünüpde site açmış 91u47154 kişi var şuan.4-5 sene önce iyi paralar kaldırılıyordu bu işden.
u235 tarafından 10/Ara/12 15:28 tarihinde düzenlenmiştir -
babacan bugün kaç tane büyük site sahibi programlama dili biliyor ki ? sen bırak o işleri uğraşamam bana fikir ver ben kurdururum siteyi iş ona kalsın yani
-
EnerJiC bunu yazdı
babacan bugün kaç tane büyük site sahibi programlama dili biliyor ki ? sen bırak o işleri uğraşamam bana fikir ver ben kurdururum siteyi iş ona kalsın yani
bu tarz fıkırlerı bulup site açtırmayı dusunen kısılere site kurabilirsin :D
-
haha 1 tane göstersene bilmeyen :D
-
ya herneyse ben parayla kurdurucam ama bana fikir lazım varsa engin fikirleriniz buyrun dinliycem ben sizi tek tek