Arkadaşlar İnternet Pastasından Bende Yemek İstiyorum
-
EnerJiC bunu yazdı
hacım bana biraz daha somut anlatabilirsen sevinirim
bu söylediklerimin daha somutu olmaz olursa bile benim Türkçem yetmiyor. Hea şunu diyorsan git sabun al sabun sat e zaten o metaryali ben bildikkten sonra neden seninle paylaşayım. Hem tasarım hem kodlama bilgim var hemde firmam var oturup ben yaparım :) Benimki sadece yönlendirmeydi ne kadar öznele inersen o kadar başarılı olursun.
-
bi 500`er lira at bakalim kisi basi nasil fikirler cikiyor hocam,O fikri sana soleyecek adam zaten kendi yapar.
-
cordelian bunu yazdı
bi 500`er lira at bakalim kisi basi nasil fikirler cikiyor hocam,O fikri sana soleyecek adam zaten kendi yapar.
heç
-
sana kısa ve öz birşey söyliyim iş ilanı sitesi açarsan çok güzel paralar kazanabilirsin. Tutma ihtimali yüzde 20 ama kazandıracağı paralar gerçekten çok fazla.
-
aslında benim bi fikrim var ama kusura bakma paylaşamam. Otur kafa patlat bunlar çok soyut geliyosa daha somut bişeylere yönlen
-
chip in son sayısını alırsan internetten para kazanamak diye ufak bir kitap veriyor
yine de fazla umutlanma genç , bunca internet şirketi mühendisi yazılımcısı reklamcısı varken sana pasta mı bırakacaklar :)
-
hocam sana fikir lazım :) nasilfikir.com u satayım hemen :D
blackmir tarafından 11/Ara/12 12:20 tarihinde düzenlenmiştir