Arkadaşlar Karar Verdim Bende Rock Dinlicem Elveda Pop Öneri Bekliyom
-
arkadaşlar 2 dk önce aldııım kararıma göre rock dinlicem metal değil ;) anam kime yabancı pop dinliyom desem şöyle bi bakıyolar ondan sonra yüz ifadeleri değişiyo falan neyse daha nedeni çok tabi mesela çewremdeki insanlarda ya metal dinliyo ya rock ya da o çok opüler pop şarkıları ( dale gibi öğğğhphğ ) işte bende baktım pop hakkatten artıkın fazla bi yol alamadı bence ani ( yabancı poptan bahsediyorum ) sebebini bilmiyom ama neden yabancı pop dinliyodun dersenizde inanın türkçe poptan daha iyi en azından taklit değil peki neden yabancı rock dinleme kararı aldın derseniz yukarıdaki nedenlere + olarak türkçe rock yapan az kalite grup war tabiki bunları dinliyorum yani bi kaçını seçkin olanları ama tr rock çok iyi değil kanımca benim için şarkının sözlerini anlamak değil onun bana duygu wermesi önemlidir ondan dolayıda yabancı dinlerim dersenizki yukarıdaki leri merak etmem diyosanız onada razıyım nese şimdi benmin önceden dinlediim gruplar sanatçılar wardı rock olarak sizlerin önereceğiniz wamı ( evasences + the rasmus - dağılmadan önce kurban ½ duman yabancı rock önerilerinizi bekliyorum
yabancı rock önerilerinizi bekliyorum ...
-
cem karaca dinle sen boşwer yabancıyı
-
Kimse için müzik değiştirme.
Popu bırakmakla iyi bi seçim yapmışsın ama rock a başlamakla kötü... -
kndın oL kendın baskalarına nie bakıosun !
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=rock&folderid=27500
-
hoşgeldin rock alemine :P :P :) .......şöleee türkceden başla hafif hafif...fazla ağır takılma bıkma...mesela rock sayılmaz ama duman teoman şebnem ferah , özlem tekin, aylim aslım ,felan filan başla iişte....
-
hoşgeldin rock alemine :P :P :) .......şöleee türkceden başla hafif hafif...fazla ağır takılma bıkma...mesela rock sayılmaz ama duman teoman şebnem ferah , özlem tekin, aylim aslım ,felan filan başla iişte....
.................hocam ne dinlim diee sorulmazki hangi tarz takilim diee de sorulmaz ama rock farklıdır admın konuşmasından giyimine kadar içine alır :D :D -
cok dusundunmu bu kararı wermek için :P
kıme ne senn dinledigin muzikten hosuan ne gidiossa onu dinle bu isster arabesk olsun ister metal olsun ama illede rak dinlicem diosan bir anda yabancı raktan baslama once nblm duamn 84 yukset sadakat falan bişilerden basla -
boş veeerr kendi bildiğin yap sen
-
evanescence-korn-linkin park-placebo-
-
korn ve rock .. ilginc
Toplam Hit: 5474 Toplam Mesaj: 40