Arkadaşlar Online Oyuna Başlayacagım Tavsiyelerinizi Bekliyorum
-
bende baslamamani tavsiye ederim. Ogame oynadim yillarca artik ogamei kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eskisi zevki kalmadi artik. Artik herseyini ticarete doktuler ve Gameforge sirketi oyun ile ilgilenmemeye basladi. Ben ogame e basladigimda 11.000 kisi oynuyordu simdi serverlarda 1.900 lerde bunlarin yarisindan coguda tatilde online olabilecek 100 kisiyi ancak bulursun gibime geliyor :)
-
İstanbul Kıyamet Vakti dene mynet'in oyunu.Tamamı türkçe ve türkler var hep.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
bunuda bırakıyoz cabala geçiyoz :D
-----------------------------Oyunun maliyeti yaklaşık 10 milyon dolarmış.. Grafikleri mükemmel.. Amaçlı bir oyun en azından.. Pokemon die tanımlanan 9-15 yaş grubu yok sayılır. Küfürsüz, dellenmeden oynayabileceğin bir oyun..
-
ajan666 bunu yazdı:
Valla Şöyle adam akıllı bi online oyun yapsa bizim türkler bizde bi güzel oynasak
-----------------------------Ne gibi bir şey istersin ?
-
Böyle Macera aksiyon komedi tarzları oyunlar isterdim ama tamamı türk olmasını isterdim konuşmalara kadar herşey tr olsa çok güzel olurdu ama sanırım bu bi hayelden başka bişey deil:(
-
ya boşver bu online oyunu moyunu :) valla boş işler bunlar. Bak download bölümünde güzel bilimsel e-book kitapları paylaşılıyor her gün. Onları indir onları oku. Mesela bugün ki delphi e-book u indir. Oyunla moyunla bi yere varılmaz. Sor bakim rene'ye online oyun oynuyor mu :)
-
World of Warcraft oynayanlar eklesin beni CyberAngels .. Hostum güzel pro oyunlar çeviriyorum.Banlist var..
-
CyberAngel bunu yazdı:
World of Warcraft oynayanlar eklesin beni CyberAngels .. Hostum güzel pro oyunlar çeviriyorum.Banlist var..
W3:TFT de mi hostsun ? kvasir ekle arkadaş olarak... (eurobattle.net sen) -
warrock oyunu war knıght onlinenın yapımcısı k2networkun oyunu..
-
Ultima Online diyeceğimde öğrenmesi 6 ayını alır. :)
1996'da çıkan oyun hala güncel yani.
Toplam Hit: 7171 Toplam Mesaj: 65