Arkadaşlar Online Oyuna Başlayacagım Tavsiyelerinizi Bekliyorum
-
Çok param var yığarım diyorsan LOTRO,WOW,AGE OF CONAN ,WARHAMMER güzel seçeneklerdir.Ama Biraz param var işte aylık 30-40 veririm dersen konu itibari ile Beleş oalrak silkroan en iyisi benim gördüğüm kadarı ile yok oda yok ben kendi halimde parasız beleş takılırım diyorsan Ogame(Gerçi artık buda cıvıttı ama neyse hala idare eder.)Tavian,İkariam derim beleş olsun 3 boyutlu olsunj ben deli gibi elle kasarım diyorsan bilmiyorum böyle bir oyun varmıda illa vardır yani :D.Action olsun yeri gelir para veririm metelik yoksada oynaya bilirim diyorsan Commbat army güzel bir tercih olur BENCE...
-
footbal manager süper!!
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------
knight online !
-----------------------------3 yıl önce 80 lwl priest in cypher artık baydı dimi :)
-
www.barafanca.gen.tr yakinda reset gelecek zevkli bi oyun :)
-
EWELANCHE bunu yazdı:
Çok param var yığarım diyorsan LOTRO,WOW,AGE OF CONAN ,WARHAMMER güzel seçeneklerdir.Ama Biraz param var işte aylık 30-40 veririm dersen konu itibari ile Beleş oalrak silkroan en iyisi benim gördüğüm kadarı ile yok oda yok ben kendi halimde parasız beleş takılırım diyorsan Ogame(Gerçi artık buda cıvıttı ama neyse hala idare eder.)Tavian,İkariam derim beleş olsun 3 boyutlu olsunj ben deli gibi elle kasarım diyorsan bilmiyorum böyle bir oyun varmıda illa vardır yani :D.Action olsun yeri gelir para veririm metelik yoksada oynaya bilirim diyorsan Commbat army güzel bir tercih olur BENCE...
-----------------------------hiç param yok ama action arıyorum ama genede vzgeçtim hepsinden..half life oynamaya devam eidm ben netten :(
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------1011010 bunu yazdı:
knight online !
-----------------------------3 yıl önce 80 lwl priest in cypher artık baydı dimi :)
-----------------------------seninmi priest :)
-
1011010 bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------1011010 bunu yazdı:
knight online !
-----------------------------seninmi priest :)
-----------------------------=) şuan benim deil :D
sırf ko ya başlamamak içinde 1 yıldır pvp oynuyorduk onuda bıraktım 1 ay önce :) sıkıyor adamı ya
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------EWELANCHE bunu yazdı:
Çok param var ....
-----------------------------hiç param yok ama action arıyorum ama genede vzgeçtim hepsinden..half life oynamaya devam eidm ben netten :(
Call of duty 2 oyna ozaman half life dan daha iyidir emin ol :D -
Hacular bu wow nedir ne değildir nasıl oynanır ? :D nerden indirilir ?
adüt : oha bu ne lem 15gb alan istio :l zaten hdd 40gb fak of
-
metin2 de güzel istersne oyna :)