Arkadaşlar Otomatik MSN Açılan Mailler Hacked
-
Ben intrenet cafedeyim
Cumartesi ve Pazar genellikle oradayım
Şİmdi Burada otomatik msn açılma olayı var
yani "Oturum Aç" Bastığın zaman şifree sormadan açıyor.
İşte Bunlar Nasıl Hacklenir
-
Nasıl mı?
adamin mailine gir.ikinci mail die bişey var hotmailde hani parolani sıfırlıyorsun oraya gir parola sıfırlama secenegıne tıkla...
sonra mailine bi parola sıfırlama maili gelicek ordan yapabılırsın...ben hıc denemedım ama oyle oluyomus...
-
-
truvaa bunu yazdı:
Nasıl mı?
adamin mailine gir.ikinci mail die bişey var hotmailde hani parolani sıfırlıyorsun oraya gir parola sıfırlama secenegıne tıkla...
sonra mailine bi parola sıfırlama maili gelicek ordan yapabılırsın...ben hıc denemedım ama oyle oluyomus...
2. mail yazmak için,kullanılan şifre lazımdır.Bunuda basit arayüzlü trojanlarla hallebilirsin,local şifreleri sana dizer birçoğu.
-
deca bu konuda yaniliosun 2. maile gerek yok...
bu maile yolla reset linkini diosun o maile gelio msn acik oldugu icin mailboxu acip resetliosn...
yani program fln lazim diil... sifremi unuttum de reset password de soora to this e mail de gelir reset soora yeni sifreni yaz...
-
deca haklı çünkü adamın 2nci mailini hotmail hesabına yazmak için hotmail şifresini soruyor bilmeden nasıl yazacaksın kendi mailini
-
ya abicim 2. maile gerek yok programa da gerek yok
Forgot my password
--->>>
Oraya mail adresini yaz ( Hackliyecegin )
------>>>
Send yourself a password reset e-mail message.
------>>>>
NOT: send yourself a password reset e-mail message in linki www.hotmail.com a dir...
-
Arkadaşlar hepinize ilgi ve alakanız için ayrı ayrı tşk ederim
Bende nasıl olduğunu öğrendim
- Açık msn hala açıkken www.hotmail.com adresine girilir
- Kurbanın MSN yazılır ve "Şifremi unuttmun" Seçeneği seçilir[ama orda öyle yazmıyo ;)ben unuttumda onun için şey ettim]
- Sonra MSN tekrar yazılır ve güvenlik kodu doldurulup "Devamn" Seçilir
- Karşınıza 2 saçanek gelir
- "1.si Gizi Soruya doğru cevabı vererek parolamı sıfırla" ama bunu seçmeyecez
- "Bunu seçecez :Kendine bir parola sıfırlama maili gönder"
- sonra orada gereken yerleri doldurup "Açık olan maile gönderin"Yani MSN'i Açık olan maile gönderin.Bunu anlamak için [7.0]Görüntğ remine basılır ve yukarıda (< > x) olan butonlardan <> olanı seçilir
- Sonra zaten mail orada yazar ....: açıkolanmail@hotmail.com
Hepinize tekrar teşekkür ederim
-
bir yolu daha var ama bu okdar işe yaramıyo ama belkide ben yapamıyom
Bunu yapılışı şöölee ::.........................::::
Çalıştır(kısayolunu isterseniz winkey+R)
oraya regedit
oradanda bişeler yapın CTRL+F bu arma yapar
Çıkan yere MSN adresini yazın [@hotmail.com uzantısını yazmayın]
Sonrada bi şeler yapın ;)
-
bulmussun da ben ne yazmisin bi okusana :)
-
beyler sımdı o hotmaişlı calmak ıcın sole yapın o parolayı yapabılıyorsan ordan kopyala ama olmuyorsa da ne yaparsan yap parola ısteyecektır yanı eskı paralonı ....