Arkadaşlar Otomatik MSN Açılan Mailler Hacked
-
dakka 1 gol 1 arkadaşın şifresini öğrendim sn. mitnick ben bu programı 2004te cafe ye yerleştirdim gelen geçenin şifresini alıom ehuehu eh
-
Arkadaşlar bu gün 1 msn daha hackladım şu an öbürü ile uğraşıyom
------------------------------------------------------------ ------------------------------
MSN : ; ; nevzat_ecem_0950@hotmail.com
Password : hacked_ozeltim
Gizli Soruyada el attım tabi istediğim zaman sizden geri alayım diye
-
slm arkadaslar otomatik oalrak oturum acan arkadaslar yandı mspass programnı ıle hemen sıfresı elınızde sadece o programı ındırmenız google mspass yazın hemen ındırı benım elımde var ama bu sıteye nasıl ekleındıgını bılmegım ıcın sıze bu sekılde yarıdımcı olmak ıstedım ıı eglenceler
-
MitNickKevin bunu yazdı:
Bilgisayarda kayıtlı olan msn, icq vb. şifreleri veriyor...
ben bu programı kurdum ve açtım fakat trillian, netscepe/AIM, GAIM, miranda bölümleri var bunlarda nereleri göstericez ne yapıcaz onu anlatırsanız sevinirim.. -
yardımcı olabilecek bi müslüman yoqmu...
-
programı öyle açınca hemen göstermez msn, icq vb programların şifreleri kayıtlı olması gerekiyor, yani msn'de otomatik açılma varya şifreni sormuyor normalde ordaki şifren yıldızlı sen göremiyorsun ama o program şifreyi veriyor...
-
MitNickKevin bunu yazdı:
programı öyle açınca hemen göstermez msn, icq vb programların şifreleri kayıtlı olması gerekiyor, yani msn'de otomatik açılma varya şifreni sormuyor normalde ordaki şifren yıldızlı sen göremiyorsun ama o program şifreyi veriyor...
mitnick kardeş saolasın Allah razı olsunn... çok işime yaradı saol...
Toplam Hit: 14502 Toplam Mesaj: 18