Arkadaşlar Sizce Dünyadaki En Büyük Risk Nedir???
-
yanak bunu yazdı

Risk budur!!!
Hakkatende bu risktir. :)
-
Karşıyaka forması giyip Güzelyalıda dolaşmaktır
-
DestinatioN bunu yazdı
http://www.tahribat.com/Forum-Arkadaslar-Sizce-Dunyadaki-En-Buyuk-Risk-Nedir-164136/8/#1945185
risk yoktur diyip uzun uzun anlatan arkadaş
risk yok diyip sadece kendi tasarladıgın düşünceleri yazmıssın ama bu RİSK YOKTUR sonucunu cıkarmaz
benim borsayla işim olmaz birgün acaba risk alıp su hisseyi alsammı dersem durum ne olacak
cunku benim hayatımda borsaya girmek gibi bir zorunluluk yok
sen sadece sonunda mutlaka olacak seylere risk yok demişsin
ama şunu es geçmişsin güzel kardesim
risk alıp otobanda makas atıp 20 yaşında ölmek var
adam akıllı yasayıp 80 yasında ölmek var
sence 60 yıl bir risk değilmidir
Hocam, risk alıp otabanda 20 yaşında ölecek olan diyorsun bak adam risk almamış yani ecelinin cilvesini yapmış.
Senin anlattığına göre 20 yaşında o işi yapıp ölmüş.. Bunu değiştirebildi mi ?
Risk almayıp 20 yaşında otobanda ölende var aynı konu ?
Bak hocam, bu şöyle şimdi arkadaşa dedim 1 dahaki sene paraşüt yapalım falan, tırstı ben o riski göze alamam falan dedin senin dediğin gibi ölüm kalım hesabı...
Bu o adama göre riskli, bana göre normal, sen havada motorsikletle 80 takla atan adama ağzı açık bakıyorsun ve milyarlarca insanın cesaret edemeyeceği şey ama ona göre normal yani.
Risk dediğin kavram böyle bir şey, korkunun getirisi, kaybetme korkusu, gider korkusu olmaz korkusu.
Sen 20 yaşında otobanda öleceğin olsun, istediğin kadar risk alma, eğer o otobanda ölüyorsan yinede, sonuç olarak değiştiremeyeceğin bir şey.
20 yaşında delilik yapıp ölenin durumu ( ölüme kendi gittiğini sanarsınız )
Halbuki o adamın istediği şekilde, ölüme gitmesi, olacak bir şeyi değiştirdi manasına gelmez.
Yani adam banyoda duş yaparken ölecek 50 yaşında, ama 20 yaşında 1 delilik yapıp makas atarsa erken ölecek ?
Durumuna geliyor senin dediğin öyle bir şey yok hocam :D öyle olsa hiç delilik yapmayanlar yoktan yere ölmezdi.
Aradaki 30 yılda kâr kalırdı :)))
En baştada anlattım anlayamayacağı konu bir çoğunun, he bu herkesin ilkesi olacak böyle benimsiyecek demiyorum kendi görüşüm bana göre bu budur.