Arkadaşlar Sizce Dünyadaki En Büyük Risk Nedir???
-
Ateist olmaktır.
Ya ölümden soonra hayat varsa ? !!!!! Sonsuz azab riskine girmekten büyük risk mi var ?
-
hiç bir neden yokken yolda geçen birine tekme atmak
-
mungabunga bunu yazdı
hiç bir neden yokken yolda geçen birine tekme atmak
bu iyiydi ama daha risklileri var :D
-
amerikada zenci mahallesinde dolaşmaktır..tabi beyazsan :D (ırkcılık olmasın..)
-
ShockMan bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Risk diye bir şey yoktur.
Risk Uyurken bile Vardır... Uyanabileceğini Kimse Garanti Edemez...
Risk Diye Bir Şey Yokmu Hakikatende... O Halde Bence En Büyük Risk Senin Gibi Risk yok Sanıp Riske Girmek.. :))
Abi o kadar yorum var benim gördüğümü gören yok mu şu olayda neyse bunu paintle yada yazı tahtasıyla uzun uzun anlatmak isterdim sebebini ama :D
Hiç biriniz anlayacak gibi değil o yüzden kendime saklayayım :| -
Mert_648 bunu yazdı
amerikada zenci mahallesinde dolaşmaktır..tabi beyazsan :D (ırkcılık olmasın..)
Harlem'de 3 bacaklilarin arasinda kaldim. 3 gece hic sikinti olmadi. Risk yok denendi.
-
1-618-GR bunu yazdıShockMan bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Risk Diye Bir Şey Yokmu Hakikatende... O Halde Bence En Büyük Risk Senin Gibi Risk yok Sanıp Riske Girmek.. :))
Abi o kadar yorum var benim gördüğümü gören yok mu şu olayda neyse bunu paintle yada yazı tahtasıyla uzun uzun anlatmak isterdim sebebini ama :D
Hiç biriniz anlayacak gibi değil o yüzden kendime saklayayım :|Israr ediyorum Lütfen Anlatırmısın... Ayrıca Anlamaya Samimice Hevesliyim. :)
Özellikle Panintle olan anlatımını merakla bekliyorum. cünkü Risk Yoktur u Boşuna Diyecek birine Benzemiyorsun.
ShockMan tarafından 31/Ağu/12 21:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Risk Nedir ?
Risk BUDUR
buda var tabi
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150255408964201
manhyak tarafından 31/Ağu/12 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıShockMan bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Hiç biriniz anlayacak gibi değil o yüzden kendime saklayayım :|Israr ediyorum Lütfen Anlatırmısın... Ayrıca Anlamaya Samimice Hevesliyim. :)
Özellikle Panintle olan anlatımını merakla bekliyorum. cünkü Risk Yoktur u Boşuna Diyecek birine Benzemiyorsun.
Hocam paintle uzun sürer şimdi :D
Anlayacağım dersen, anlatayım, az işim var birazdan gelip anlatırım İnş. -
kilotsuz kot pantolon fermuarini acip kapama acip kapama..