folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Arkadaşlar Terebyte Lık Hdd Alıcam Harici Olarak Ne Önerirsiniz

Arkadaşlar Terebyte Lık Hdd Alıcam Harici Olarak Ne Önerirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

7-19 bunu yazdı:

ben ikisine 80 € verdim hocam, calintiydi

Adam 200 lira civarı 1 tb disk soruyor sen tanesi 200 lira olan 500 gb'lık disk öneriyorsun + çalıntı isteseydi çalıntı olucak diye eklerdi..

Hocam Western Digital My Book Serilerine bi bak istediğin gibi sağlam uzun ömürlü cihazlardır..

Asosyal Hocam, 2.5" disklerde 640 ve 1 tb modelleri mevcut şu an yeni çıktı fazla yaygın değil 1 tb modeller 400 civarı...

12V 2a bir gerilim istiyor geneli.

hocam 1 tb 2,5 " ler için çok bekledim demek çıktı öylemi ama işte 3 ay önce çıksa çok daha iyi olacaktı (:

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

blue_caplan bunu yazdı:

konuda yazının aynısı bekliyorum: :I

şimdi para da 200 lira felan cıkar daha fazla zorlasamda cıkmaz ama ucuz vede kaliteli varsa iii olur

Forumda aratırsan rahatlıkla bulursun. Çok yazıldı çizildi kullananlar memnun kalanlar-kalmayanlar anlattı vs vs...

Bir kaç haftalık konulara göz gezdirmen yeterli.

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

WD My Book öneririm. Seagate ses yapıyo. WD bir gram ısınma yapmıyor. Ayrıca WD daha karizmatik..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

WD My Book öneririm. Seagate ses yapıyo. WD bir gram ısınma yapmıyor. Ayrıca WD daha karizmatik..

1,5 yıldır 1 tb lık seagate kullanıyorum zerre ısınma yok. Ses konusuna değinecek olursam odada sinek uçsa duyarsın o derecede sessiz.

3-5 sn de de uyku modundan çıkıyor. Öyle alık alık noluyor lan kim uyandırdı beni neredeyim ben bi dakka çoraplarım nerde lan modunda değil WD gibi :))

Solak Cerrah
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:

Bilinmeyen bunu yazdı:

1,5 yıldır 1 tb lık seagate kullanıyorum zerre ısınma yok. Ses konusuna değinecek olursam odada sinek uçsa duyarsın o derecede sessiz.

3-5 sn de de uyku modundan çıkıyor. Öyle alık alık noluyor lan kim uyandırdı beni neredeyim ben bi dakka çoraplarım nerde lan modunda değil WD gibi :))

Dostum ikisini de kullanıyorum. Gördüğümü yaşadığımı söyledim, öneri de bulundum.. Gerisi beni ilgilendirmez..

Toplam Hit: 2597 Toplam Mesaj: 16