Arkadaşlar Terebyte Lık Hdd Alıcam Harici Olarak Ne Önerirsiniz
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
7-19 bunu yazdı:
ben ikisine 80 € verdim hocam, calintiydi
Adam 200 lira civarı 1 tb disk soruyor sen tanesi 200 lira olan 500 gb'lık disk öneriyorsun + çalıntı isteseydi çalıntı olucak diye eklerdi..
Hocam Western Digital My Book Serilerine bi bak istediğin gibi sağlam uzun ömürlü cihazlardır..
Asosyal Hocam, 2.5" disklerde 640 ve 1 tb modelleri mevcut şu an yeni çıktı fazla yaygın değil 1 tb modeller 400 civarı...
12V 2a bir gerilim istiyor geneli.
-----------------------------hocam 1 tb 2,5 " ler için çok bekledim demek çıktı öylemi ama işte 3 ay önce çıksa çok daha iyi olacaktı (:
-
blue_caplan bunu yazdı:
konuda yazının aynısı bekliyorum: :I
şimdi para da 200 lira felan cıkar daha fazla zorlasamda cıkmaz ama ucuz vede kaliteli varsa iii olur
-----------------------------Forumda aratırsan rahatlıkla bulursun. Çok yazıldı çizildi kullananlar memnun kalanlar-kalmayanlar anlattı vs vs...
Bir kaç haftalık konulara göz gezdirmen yeterli.
-
WD My Book öneririm. Seagate ses yapıyo. WD bir gram ısınma yapmıyor. Ayrıca WD daha karizmatik..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
WD My Book öneririm. Seagate ses yapıyo. WD bir gram ısınma yapmıyor. Ayrıca WD daha karizmatik..
-----------------------------1,5 yıldır 1 tb lık seagate kullanıyorum zerre ısınma yok. Ses konusuna değinecek olursam odada sinek uçsa duyarsın o derecede sessiz.
3-5 sn de de uyku modundan çıkıyor. Öyle alık alık noluyor lan kim uyandırdı beni neredeyim ben bi dakka çoraplarım nerde lan modunda değil WD gibi :))
-
Gecement bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------1,5 yıldır 1 tb lık seagate kullanıyorum zerre ısınma yok. Ses konusuna değinecek olursam odada sinek uçsa duyarsın o derecede sessiz.
3-5 sn de de uyku modundan çıkıyor. Öyle alık alık noluyor lan kim uyandırdı beni neredeyim ben bi dakka çoraplarım nerde lan modunda değil WD gibi :))
-----------------------------Dostum ikisini de kullanıyorum. Gördüğümü yaşadığımı söyledim, öneri de bulundum.. Gerisi beni ilgilendirmez..