folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Arkadaşlar Terebyte Lık Hdd Alıcam Harici Olarak Ne Önerirsiniz

Arkadaşlar Terebyte Lık Hdd Alıcam Harici Olarak Ne Önerirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_caplan
    blue_caplan's avatar
    Erkek

konuda yazının aynısı bekliyorum: :I

şimdi para da 200 lira felan cıkar daha fazla zorlasamda cıkmaz ama ucuz vede kaliteli varsa iii olur

Ey kul, etme dünya nazı, kıl namazını... Sonra kılarız diyenin, dün kıldık namazını.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam 500 gb my passport aldim 2 tane cok guzel cebine girecek kadarda kucuk. oneririm

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam 500 gb my passport aldim 2 tane cok guzel cebine girecek kadarda kucuk. oneririm

peki kaca aldın, nereden aldin? :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben ikisine 80 € verdim hocam, calintiydi 

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

Teşekkürler dostum ; )

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

ben 2 ay önce samsung'un 2,5 " lik 500 gb sata harici hdd aldım memnunum zannedersem 2,5 " lik terabayt kapasitesinde hdd yok terabaytlar 3,5 " oluyor onlarda cebe girmez çalıştırmak için power'a ihtiyaç duyar yani dert anlıyacağın.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

ben 2 ay önce samsung'un 2,5 " lik 500 gb sata harici hdd aldım memnunum zannedersem 2,5 " lik terabayt kapasitesinde hdd yok terabaytlar 3,5 " oluyor onlarda cebe girmez çalıştırmak için power'a ihtiyaç duyar yani dert anlıyacağın.

Dogru, ancak ben çantada taşıyacagım. Şimdi merakettigim bir konuda bu power adaptorlerin harici hardisk'e giren kisminda kac volt'luk bir gerilime ihtiyac duydugu? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

ben ikisine 80 € verdim hocam, calintiydi 

Adam 200 lira civarı 1 tb disk soruyor sen tanesi 200 lira olan 500 gb'lık disk öneriyorsun + çalıntı isteseydi çalıntı olucak diye eklerdi..

Hocam Western Digital My Book Serilerine bi bak istediğin gibi sağlam uzun ömürlü cihazlardır..

Asosyal Hocam, 2.5" disklerde 640 ve 1 tb modelleri mevcut şu an yeni çıktı fazla yaygın değil 1 tb modeller 400 civarı...

12V 2a bir gerilim istiyor geneli.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

Dos_atack bunu ögrendigim güzel oldu 12V 2A yaziyim daha kolay hatırlarım. = )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

hocam siparişimi geçen gün verdim. bugün geldi kargo. alığım ürün de şu:

http://www.hepsiburada.com/western-digital-mybook-essential-1tb-3.5-7200rpm-tasinabilir-disk-wdbaaf0010hbk-eesn-siyah/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84621

tavsiye üzerine aldım ve bugunluk de memnunum :)

o yuzden tavsıye de edebılırım. tasarımı da çok şık ayrıca :)

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Samsung 500 Gb    98$+Kdv

Phılıps     350 GB    65$+Kdv

Phılıpsden Memnunum Hoca Samsung Biraz Yavas Gibi Ama :)

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 2600 Toplam Mesaj: 16