Arkadaşlar Terebyte Lık Hdd Alıcam Harici Olarak Ne Önerirsiniz
-
konuda yazının aynısı bekliyorum: :I
şimdi para da 200 lira felan cıkar daha fazla zorlasamda cıkmaz ama ucuz vede kaliteli varsa iii olur
-
hocam 500 gb my passport aldim 2 tane cok guzel cebine girecek kadarda kucuk. oneririm
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 500 gb my passport aldim 2 tane cok guzel cebine girecek kadarda kucuk. oneririm
-----------------------------peki kaca aldın, nereden aldin? :P
-
ben ikisine 80 € verdim hocam, calintiydi
-
Teşekkürler dostum ; )
-
ben 2 ay önce samsung'un 2,5 " lik 500 gb sata harici hdd aldım memnunum zannedersem 2,5 " lik terabayt kapasitesinde hdd yok terabaytlar 3,5 " oluyor onlarda cebe girmez çalıştırmak için power'a ihtiyaç duyar yani dert anlıyacağın.
-
Asosyal bunu yazdı:
ben 2 ay önce samsung'un 2,5 " lik 500 gb sata harici hdd aldım memnunum zannedersem 2,5 " lik terabayt kapasitesinde hdd yok terabaytlar 3,5 " oluyor onlarda cebe girmez çalıştırmak için power'a ihtiyaç duyar yani dert anlıyacağın.
-----------------------------Dogru, ancak ben çantada taşıyacagım. Şimdi merakettigim bir konuda bu power adaptorlerin harici hardisk'e giren kisminda kac volt'luk bir gerilime ihtiyac duydugu?
-
7-19 bunu yazdı:
ben ikisine 80 € verdim hocam, calintiydi
Adam 200 lira civarı 1 tb disk soruyor sen tanesi 200 lira olan 500 gb'lık disk öneriyorsun + çalıntı isteseydi çalıntı olucak diye eklerdi..
Hocam Western Digital My Book Serilerine bi bak istediğin gibi sağlam uzun ömürlü cihazlardır..
Asosyal Hocam, 2.5" disklerde 640 ve 1 tb modelleri mevcut şu an yeni çıktı fazla yaygın değil 1 tb modeller 400 civarı...
12V 2a bir gerilim istiyor geneli. -
Dos_atack bunu ögrendigim güzel oldu 12V 2A yaziyim daha kolay hatırlarım. = )
-
hocam siparişimi geçen gün verdim. bugün geldi kargo. alığım ürün de şu:
http://www.hepsiburada.com/western-digital-mybook-essential-1tb-3.5-7200rpm-tasinabilir-disk-wdbaaf0010hbk-eesn-siyah/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84621
tavsiye üzerine aldım ve bugunluk de memnunum :)
o yuzden tavsıye de edebılırım. tasarımı da çok şık ayrıca :)
-
Samsung 500 Gb 98$+Kdv
Phılıps 350 GB 65$+Kdv
Phılıpsden Memnunum Hoca Samsung Biraz Yavas Gibi Ama :)