folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Turktorrent.Biz Üye Alımı

Arkadaşlar Turktorrent.Biz Üye Alımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

arkadaşlar kısa bir süreligine turktorrent kefilsin üyelik alımına başlamıştır üye olmak isteyen

www.turktorrent.biz buyrum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ayrıca üye olanlarda sölesin :) yardımımız olur üst tabaka torpil :)

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ben mi göremiyorum üye olma panelini

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

üstte cubuk var oraya tıkla görürsün her 20 sn bir yeni üye geliyor kapanabilir acele et

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

nasıl bir siteyse bilgisayar kastı anasını satiyim :D üye olduk, eyv haber ettiğin için gözüme kestirdigim bir torrent sitesiydi.

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ben orda uploderim birşeye ihtiyacın olursa söle yardımcı olabildigim kadar olurum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

ne siteymiş böyle adamın üye olası geliyor :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

gayet güzel fake ne program bulursun nede film oyunda öyle ama parrk yasak :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Sorry, the IP address you are on has been used before, if you believe this is incorrect then contact us! diye bişey yazdı ne olaki?

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:
    -----------------------------

Sorry, the IP address you are on has been used before, if you believe this is incorrect then contact us! diye bişey yazdı ne olaki?

Bu IP adresi kullanılıyormuş sitede.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:

yanak bunu yazdı:

Bu IP adresi kullanılıyormuş sitede.

Kayıt oldumda haberim mi yok :) Mail attım bakalım ne diyecekler..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 2893 Toplam Mesaj: 23