Arkadaşlar Turktorrent.Biz Üye Alımı
-
yok daha önce girilmiş cerezleri sil tekrardan dene
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------yok daha önce girilmiş cerezleri sil tekrardan dene
-----------------------------sildim hocam ama işe yaramadı maildende cevap gelmedi beklemedeyim..
-
"Bu IP baska hesapta kullanılmıştır! Çift hesap kesinlikle yasaktır." diyor... çerezleri filan sildim işe yaramadı. bizim yurttan başka biri daha üye oldu heralde.
-
Türk sitelerinde bu problem var nedense. Hangi türk sitesine üye olmak istesem IP daha önceden kullanılmıştır diyor. Halbuki yok öyle birşey. Ben de sitelere hep tünelden üye oldum. Ayrıca Türk torrent sitelerinde seeder yok. Olan da 2 kb ile seed ediyor. :D Ayrıca hepsi aynı scripti kullanıyor. Arkadaş biraz farklılık deneyin. Gazelle kullanın ama yok. Bizim sitelerden adam olmaz.
-
haklısın ama elimizdeki bu ttnet bize 100 mbit upload verdide bizmi seed etmedik rapide olmayanlara farklı bir çözüm herkes seed etse 10 işi 300 kbit eder 1 mb kullanıcının ama bizim türk milleti alıp kacar işte başka bişi yapmaz istisnalarda var tabi
-
aktivasyon mesajları geç mi geliyor üye oldum ama gelmedi henüz 10 dk oldu. gereksizlerde de yok.
edit: sorun düzeltildi tekrar onay mesajı istedim geldi.
-
Sorry, the IP address you are on has been used before, if you believe this is incorrect then contact us!yazısı çıktı banada
-
tmm hocam üye zaten olmuştum her türlü yardım beklelrim ha :))
-
her türlü diamonique :)
-
üye oldum hocam hayırlı ola :)