Arkdaşıma İş Arıyorum
-
cv çok kötü gerçekten bu cv ile anca depoda eleman olarak işe başlar
-
yanlışlık ile bir hata yapsam yemediğim linç kalmaz a*k :D
neyse ben burada kesinlikle cv paylaşmayayım.
-
KARİYER HEDEFİ
Kısa vadede çok başarılı bir yazılımcı olmak uzun vadede şirketi çok ciddi yerlere taşımak:D :D
Hocam yanlış anlama ama daha cv hazırlayamayan adamdan bırak kod yazmasını bu sektörde barınabilmesini bekleyemezsin, imkansız. Nacizane düşüncem farklı sektörlere yönelmesi kendisi için daha doğru olacaktır.
-
yazılım elektronik bilişim gibi alanlarda iş arıyosa ve cv sinde github, stackoverflow hesapları falan yoksa hiç uğraşmasın hazırlamakla
-
Yorumlarınızı dikkate aldım arkadaşıma ilettim eksikleri üzerinde çalışacak. Teşekkür ederiz.
-
TANRILAR KAN İSTİYOR KAN... Tamam hocalar oldu olacak çocuğu çekip vuralım, ne gömmüşsünüz, okurken gerim gerim gerildim :D
-
paparozzi bunu yazdı
TANRILAR KAN İSTİYOR KAN... Tamam hocalar oldu olacak çocuğu çekip vuralım, ne gömmüşsünüz, okurken gerim gerim gerildim :D
bugün gömülsün yarın iş görüşmesine gittiğinde cvsiyle öne çıkar. art niyet görmedim ben şahsen müridlerde. kaldı ki çok doğru yerlere parmak basanlar var :W
-
Sayfayi 3 e bolsun
Ust taraf header olsun, solda fotosu sag tarafta kisisel bilgileri olacak sekilde duzenlesin, headerin altina sayfayi iki sutun olacak sekilde bolsun boylece tek sayfada daha dolu bir cv gozukur.
is hayatinda basarilar dilerim.
-
cv'de yazan photoshop ve grafik tasarım sertifikasını cv'nin tasarımsızlığı ile hızlıca çürütmüş.