ARP Poisoning Yaparken Paket Değiştirecek Program Arıyorum
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
arp saldirisndan sonra sana gelen paket isteklerini proxy yonlendirip yapmak lazimdh linuxta iptables ile yapilyr. o program ile paketlere mudahale edebildinmi ?
-
tam olarak noluyor burda anlatabilirmisin. network dahilinde milletin yolladığı paketleri izelyebiliyoruz sanırım. bu paketlerden http yollananları seçebilirmiyiz? adamın direk html forma girdigi username sifreyi yakalayabilimiyiz yani ?
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------tam olarak noluyor burda anlatabilirmisin. network dahilinde milletin yolladığı paketleri izelyebiliyoruz sanırım. bu paketlerden http yollananları seçebilirmiyiz? adamın direk html forma girdigi username sifreyi yakalayabilimiyiz yani ?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
-----------------------------tam olarak noluyor burda anlatabilirmisin. network dahilinde milletin yolladığı paketleri izelyebiliyoruz sanırım. bu paketlerden http yollananları seçebilirmiyiz? adamın direk html forma girdigi username sifreyi yakalayabilimiyiz yani ?
-----------------------------ssl li site değilse gayet kolaylıkla yakalıyabilirsin
-
arp poison'u wireless olan biryere mi yapıyorsun modem arayüzüne ulaştıgın bir networke mi yapıyorsun nedir tam olarak
evil ap fln var eger wireless üzerinden yapıcaksan
-
Alıntı yapınca mesajın gitmiyor :S
@garga: formdaki verileri almayı zaten yapıyorum. benim istediğim sana gelen yada giden paketleri değiştirmek.
sen SELAM yazdığında NABER olarak gitmesini sağlamak.
@allura: Şu anda kendi ağımda deniyorum. Hem wireless hemde kablolu bağlantı üzerinden arp poison yapıyorum. paketleri yönlendirirken değiştirmek amacım.
-
-----------------------------Alıntı yapınca mesajın gitmiyor :S
@garga: formdaki verileri almayı zaten yapıyorum. benim istediğim sana gelen yada giden paketleri değiştirmek.
@allura: Şu anda kendi ağımda deniyorum. Hem wireless hemde kablolu bağlantı üzerinden arp poison yapıyorum. paketleri yönlendirirken değiştirmek amacım.
-----------------------------hocam basarılı olursan bi haber at
-
-----------------------------@garga: formdaki verileri almayı zaten yapıyorum. benim istediğim sana gelen yada giden paketleri değiştirmek.
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------ssl li site değilse gayet kolaylıkla yakalıyabilirsin
ne kullanacam bunu yapmak icin, paket degistirme degil, paketleri yakalayip icerik gormek istiyorum, makina windows bu arada. cain&abel denen alet yapiyormu bunu? yoksa daha iyisi (basiti) varmi bi anlatin olm sunu ya :D
-
-----------------------------Alıntı yapınca mesajın gitmiyor :S
-----------------------------evil ap - fake ap da vardı o seçenek bi bak istersen wirelss için
-
@Mx0TBT: başarılı olursam haber veririm ama bir yol göremiyorum. cain&Abel haricinde arp spoof yapmalıyım sanırım
@garga: en basiti cain&abel :)
@Allura: evilAP linux için değil mi?