folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder ARP Poisoning Yaparken Paket Değiştirecek Program Arıyorum

ARP Poisoning Yaparken Paket Değiştirecek Program Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

inglizcen iyiyse baya bi döküman bulursun tutorial falan biton hatta.. bi ara bende baya bi kurcalamıştım switch deki bütün kayıtlı macleri toplayıp kendi mac adresimi source iile aynı yapmıştım l2 de çakışma olmuştu :S.. paketleri ellediğmde süreden dolayı tam değşklik yapamamıştım :( öğrenirsen banada bi haber et hacı :) bu ara pek sık nete giremiyorum.. ama bakıcam.. çok uykum var şimdi saçmaladıysam affola..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

ingilizcem iyi ama döküman bulamadım :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    "arp poison tampering data" google it

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    "arp poison tampering data" google it
    -----------------------------

teşekkür ederim ama hiçbir işe yaramadı. benden geçen paketleri nasıl değiştirebileceğime dair bir sonuç bulamadım.

---

Takıldığım noktayı anladım. Gelen veri gzip ile sıkıştırılmış olduğu için ettercap filtreleriyle üzerinde oynama yapamıyorum. Gelen yanıtın gzip olarak sıkıştırılmamış halde olmasını nasıl sağlarım?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 4190 Toplam Mesaj: 25