folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arsa Tapusu Olan Binaya Kat Tapusu Cikarmak

Arsa Tapusu Olan Binaya Kat Tapusu Cikarmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

muridler bizimkiler zamaninda arsa almislar ustunede dikmisler evi bodrum + 4 kat  her katda elektrik dogalgaz vs cekili vergileri zart zurt hersey odeniyor  ancak kat tapusu yok bunlar arsa tapulu sekilde duruor yani satmaya kalksak tek tek satamicaz

bunu nasil kat tapusuna cevirebilirim ? ve tapu masraflari nekadar tutuor acaba  gucum yeterse her kata tapu cikarip satmayi dusunuorum

netde falan baktim emlakcilarin sitelerine yonlendirmekden baska bisi cikmadi :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

konu takip aynı sıkıntı bizde de var en üstte de kaçak çekme kat var. Minimum maliyetle olayı nasıl çözebiliriz?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

belediyeye git. ceza çıkarırlar. ruhsat yok iskan yok ceza çıkarırlar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Ulan aynı durum bende de var ama benimkinde tarla yazıyo 30 senedir tapu var geçen sene dask yaparken fark ettim. tek katlı evi yıkıp prefabrik yapacam ama bu amk belediye kesin yan çizer ibneler

Yav he he
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

aman diyim uğraşma hacı. Siktir et katını iskanını bayındırlığını. Kaçak yapıdan geçirirler metre kare bazlı cezayı. Ev parası kadar ceza ödersin

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ böyle bir servis var, geçen gün buldum bizim mahalleye bakıyordum yandaki 30 yıllık apartmanların kimisi arsa kimisi tarla diye geçiyor, yıllardır millet ev alıp satıyor burda nasıl oluyor o zaman tapuda apartman görünmüyorsa?

ulan bir susar mısın?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

belediyeye git. ceza çıkarırlar. ruhsat yok iskan yok ceza çıkarırlar.

hocam kacak degil bunlar zamaninda 95 senesinde bu sekilde yapiliyormus kimse kat tapusuda cikarmamis yuzlerce ev var burda bu sekilde eski yerlesim yeri oldugundan kime sorsam abi bilmioruzki valla hic sormadik dediler 

bir kac kat tapusu alan kisi var civarda evlerini satan onlarada ulasamadim 

yani vergisini vs hepsini oduoruz katlarin kacak olsa zaten adamlar simdiye kadar binerdi kafamiza kiraci kalior evlerde bi sknti yok ama cok teferruatli is gibi duruor detayli bilgi bulamadim bilen cikar ins

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Bina eskiye kat mülkiyeti işi zor eskiden kat mülkiyeti olayına yoktu butun evler bu şekildedir muhtemelen tr deki evlerin %70-80i bu durumdadır satışlarıda arsa payı olarak satılıyordu daireye göre arsaya ortak oluyorsun resmiyete şu kat senin bu kat benim olayı yok 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı

Bina eskiye kat mülkiyeti işi zor eskiden kat mülkiyeti olayına yoktu butun evler bu şekildedir muhtemelen tr deki evlerin %70-80i bu durumdadır satışlarıda arsa payı olarak satılıyordu daireye göre arsaya ortak oluyorsun resmiyete şu kat senin bu kat benim olayı yok 

valal bende bisi anlamadim netden bakiorum adam gibi aciklamada yok hep zart zurt anladgim kadari ile iskan cikarip adamlari cagirip test vs yaptirip sonra proje vs yeniden cizdirilip sonra tapu cikariliormus hissine kapildim 

ne yazdigimdan suan benim bile bir fikrim yok :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Bu işler yerel seçimlere yakin yapilir aklınizda bulunsun. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Bu işler yerel seçimlere yakin yapilir aklınizda bulunsun. 

bir onceki secimlerde baskan abi gel al verelim demis babamda saolsun ne gerek var la diyip kicini donup gitmis  suandada baskasi var ve kadro falan degismis eskisi olsa hallettirirdik bilgi alirdik  bakalim ev elimizde patladi gibi

simdi buralara toki kentsel donusum vs gibi seyler gelse bize arsa parasi verip katlari sallamadan sktirin dicekler dimi

Toplam Hit: 3590 Toplam Mesaj: 19
kat tapu arsa