folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arşiv Değiş - Tokuş Veya Müebbet - Muhabbet Organizasyonu.

Arşiv Değiş - Tokuş Veya Müebbet - Muhabbet Organizasyonu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Arşivi olan internet cafe başlığındaki bazı talepleri dikkate alarak bu organizasyonu düzenliyorum.Sahi bugüne kadar neden yapılmadı bu?Şimdi organizasyon diyorum ama önce bir yer,zaman belirleyelim..

Aslında ben evsahipliği yapabilirdim.izinli olduğum bir gün anneme çay,börek,pasta yaptırır hem muhabbet hem arşiv kopyalama işine girerdik.ama katılım çok olursa ev kaldırmaz ayrıca herkes laptop vs..de getireceğini hesap edersek..

Neyse sizin fikirleriniz nedir?Benim ev bahçelievler civarında.talep fazla olursa evi daha merkezi yerde olan birinden veya internet cafe sahibi olan birinin cafesindende yapabiliriz.İsteyenler parmak kaldırsın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Bahçelievler bana uzak :|

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    benim evde bahcelıevlerde üstad sen neresınde oturuyorsun?eğer boyle bir organızasyon olursa yanınızda olurum evde yapma fikri zor olur senin için

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    soğanlı..biliyorum evde zor olur ama başka bir alternatif yok.cafesi olan biri olsa iyi olurdu..başka bir önerisi fikri olan varsa buyursun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    way be bizim semt ten adamlar çıktı :D bende parseller soğanlı yayla :D camlıkahve falan filan Triumph çayını içmek isterim :P

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

organ mafyası olmayasınız siz? :P  

olu valla ben gelirim ama şimdi dolu hdd le gelicem de ne alıcam ben :D neyse cay içerim bende :D

bu arada bahçelievler nere ya:D

"Less is More"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    bende 20 gb lık bi hdd var bende gelimmi abi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hoja bende arşiv yok ama börek yemeye gelirim :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:
    -----------------------------

organ mafyası olmayasınız siz? :P  

olu valla ben gelirim ama şimdi dolu hdd le gelicem de ne alıcam ben :D neyse cay içerim bende :D

bu arada bahçelievler nere ya:D

-----------------------------
    kaaan ağa karşıda :D bakırköy kısmını biliyormusun orda biyer sen gelcam de ben almaya gelirim seni baboş

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

bizde altın yapıcas eger musluman başkan secilirse abd ye $ :D tum herkes davetli

adres hasdal kışlası

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

evet organ mafyasıyız ailecek.annem siyanürlü börekler yapacak.sizde yiyeceksiniz.hem etinizden hem arşivinizden yararlancam:)

adama bak sadece börek yemeye gelcek giit börekçide ye olum.aşevimi bizim ev:)

şaka yapıyorum hacı organizasyon olursa beklerem. 

Toplam Hit: 3272 Toplam Mesaj: 29