Arşiv Değiş - Tokuş Veya Müebbet - Muhabbet Organizasyonu.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
3624 bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
Hoja bende arşiv yok ama börek yemeye gelirim :)
gerçekten ya arşiv yok gelip börek yesek
Hoja abartmayın bir tane yancı yeter. Sıranı bekle a.q :)
arada sıkışırdık ya:) -
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Bende HD film, düz film, bide videolar var..
Eğer Oyun isteyen olursa biri gitmeden banabi ekstra HDD getirirse ben oyunla doldurabilirim..
kaan oyun varmı aga bize biraz oyun getir yaw :D -
3-4 gblık arşivim var uleyn :P
oyun isteyen olursa dvd falan bakarım evdeki cd depomdan ayarlamaya calısırm 10-12 tane de mp4 filmim war :P
+ 6 gblık bo$ harddiskim war :P
pardon da börek olursa kıymalı olmasın , patetesli olsun sogan koymayın sırf patetes olsun bide yanına ka$ar peynirli pogaca falan exca hipnasıda gelirken bi pasta alır yerik :P muhaha:C -
up!
en azından 5 kişi mesaj attı bir o kadarıda bu başlığa olur baba yapalım ben varım gibilerinden mesaj yazdı.ama özel mesajla ulaştıklarım cevap vermediler.acaba servislerde mi sorun var yoksa herkes laf olsun diye mi teklif veriyor?
neyse geniş kapsamlıdan vazgeçtim elinde yabancı dizi arşivi olan bir mürit varsa bana yardım elini uzatsın.aradığım dizileri benim external'a atan mürite güzel bir yemek ısmarlarım..
-
Bende arşivi doldurmak istiyorum arşivim gitti :S triumph dvd olarak simpsons lost heroes star gate married with children desparete house wives ayarlayabilirim.
-
Bende bagcılarda oturuyorm gelebilirim ama korkuyorm bu forumda benı zukmek isteyen sahıslar var :D
-
hocam toplasan 100 tane filmim var çoğu divx..
10-15 tane de oyun var..
başkada bişeyim yok...
müzik vardı baya ama sildim gitti hepsini formatta..ama gel gör ki bu eylemi Ankara'da düzenlemiyosunuz..!!
-
dizi olarak :
kyle xy
the it crowd
lucky louie
elimde mevcut..
film dersen var baya.. müzikde var. neyse bakarz =)