Artık 720P Ve Üstü Film Değilse İzlediğim İzliyemiyorum
-
zengin adam netten bişey indirmez gidip satın alır ayrıca günümüzün koşullarıyla bi hdrip film boyutuna göre fazla bizim insanımızında 15 17 inch monitoru olduguna göre dvdrip indirmeye devam
-
valla laptopda izliyorum , sennhieser cx300 kulaklık war , mis gibi ikili :D vipfile oluncada tadından yenmiyo doğrusu : :D :D
-
valla bende aynı dertten muzdaripim
bir liste yaptım harddiskimde olan sevdiğim güzel filmlerin hd lerini her gün internetten indirip arşiv yapıp dvd ye çekecem.
artık divx dönemi benim için bitti
bi daha divx e gelmem
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------valla bende aynı dertten muzdaripim
bir liste yaptım harddiskimde olan sevdiğim güzel filmlerin hd lerini her gün internetten indirip arşiv yapıp dvd ye çekecem.
artık divx dönemi benim için bitti
bi daha divx e gelmem
-----------------------------Yerlerdeyim yorumuna

-
Holyi bilmediğiniz için normal tabiki sizinki :)
Adam bütün disklerini 1 tb yaptı, en kücük filmi 8 gb pirates of the caribeanı 72 gb :)
Hastalık o...
-
fakir işi divx forever :F
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Holyi bilmediğiniz için normal tabiki sizinki :)
Adam bütün disklerini 1 tb yaptı, en kücük filmi 8 gb pirates of the caribeanı 72 gb :)
Hastalık o...
-----------------------------Benim gibi olanları görmek ne güzel bende geçen hafta içinde yeni bir 1 tb disk aldım 1,5 tb alacaktım fiyatı uygun değildi yeni çıktığı için evet bencede zengin hastalığı :D
-
bi filmi bi sefer hatta onuda atlata atlata izleyen biri olarak kendim için gereksiz buluyorum :F
-
arşivin 200 250 yi geçtiğini tahmin ediyorum film sayısı olarak :D dizilerin de 720p si haric :D
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
arşivin 200 250 yi geçtiğini tahmin ediyorum film sayısı olarak :D dizilerin de 720p si haric :D
-----------------------------Benim arşivimi görsen şok geçirirsin azizim dvd ye çekilmiş film sayısı 1200 dvd nin üzerinde,