Artık 720P Ve Üstü Film Değilse İzlediğim İzliyemiyorum
-
elimde baya mevcut 720p ve 1080p :) ayrıca hdrip bdrip vs. 22" benq monitörüm ile z5500 ses sistemiyle sinemayı aratmıyor.
-
imansız burjuvalar sizi, bende istiyorum laann :/
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
arşivin 200 250 yi geçtiğini tahmin ediyorum film sayısı olarak :D dizilerin de 720p si haric :D
-----------------------------Benim arşivimi görsen şok geçirirsin azizim dvd ye çekilmiş film sayısı 1200 dvd nin üzerinde,
-----------------------------ohannes :D valla ben yurtta kalıyorum , evde sınırsız olsa acımıcam ama :D
-
görmemişliğin de bu kadarı,..
-
Zengin hastalığı diyo bide adam şaka gibi ya :D
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
bi filmi bi sefer hatta onuda atlata atlata izleyen biri olarak kendim için gereksiz buluyorum :F-----------------------------
hey aslanim beaa, Aynen bende XD
rahatladim simdi :)
-
arkadaşlar öyle demeyin 5.1 ve güzel bi 720p filmleri izledikten sonra divx fln izlemezsiniz.
divx artık 2-3 sene içerisinde neredeyse bitecek.
-
mpeg-4 forever
indir-izle-sil
-
http://i35.tinypic.com/1128rd1.png
dark knight tan bi sahne :D düşün daha ne kadar kaliteli olabilir ? fotografik kalitede bi sahne :) diyecek yok bu olaya bence böle bi kaliteden sonra
ps: sayfanın içine etmişim şimdi gördüm :)
-
resim koyup sayfayi berbat etmenin bir anlami yok link verebilirsin. ..
yaklasik gecen seniden beri genelde 1080p download ediyorum filmleri gercekten kalitesinde izlemek icin .. once donanimin desktelemesi lazim 720p izlemek icin normal olarak cozunurluk 1280 by 720 - 1080p icind 1920 by 1080 da ve bilgisayarda seyrediyorsan ..HDMI yada DVI cikisli lcd ekran iste kaliteyi bu zaman elde edersin...