Artık Google Dns Servisi De Engellendi
-
Evet beyler Google dns lerdemi bi şekilde engellendi ?
bu sabah baktım birden internet gitti araştır araştır sonradan çözdüm ki sorun dns lerde..
yandex dns ile yada dns siz girebiliyorum fakat google dns leri ile giriş yapamıyorum...
Alternatif olarak Yandex Dns kullanabilirsiniz.
Hayır korkuyorum yakında internete tc kimlik ve e devlet şifresi ile gireceğiz :)
Basic77.88.8.877.88.8.1Quick and reliable DNSSafe77.88.8.8877.88.8.2Protection from virus and fraudulent contentFamily77.88.8.777.88.8.3Without adult content -
Evet hocam engellendi. Koskoca google şirketinin dnslerinde sorun olcağını sanmıyorum. Ayrıca millet twitter açıldı diyor ama bende girmiyor dns olmadan hani açıldığı ? rte en az 5 ay yasakladı diyor fuatavni.
Hatırlayan var mı bilmiyorum, internet sansürü gündemdeyken "biz dns ile yine gireriz yeaa" diyenleri konuya bekliyorum.
Hangi devirde yaşıyoruz arkadaş. KOL kadar internet faturası vericem üstüne bir de ızdırap çekicem. Hay ızdırabımı...
DadasAdam tarafından 22/Mar/14 09:46 tarihinde düzenlenmiştir -
sabah bi geldim dükkana bütün bilgisaylar hayata küsmüş google dns ler kalktı hayatları normale döndü gariplerin :)
leadertay tarafından 22/Mar/14 09:21 tarihinde düzenlenmiştir -
amk egolarını mı tatmin ediyor çıkacağı söylenen kaset için mi yapıyor sabah sabah 3 dakkamı çaldı :D
-
sabah sabah 35 pc ile uğraştım bu amk olayı yüzünden sokayım sana AKEPE!
-
20 dk dır bununla uğraşıyorum varya kaç defa pc reset attım wirees şifresini değiştirdim olmadı en sonun da DNS değiştridim oldu sağlam dns yokmu hiç.
-
yarak gibi her yere yazarlarsa olucağı bu amk heriflerde gerizekalı değil ya amk kapatırlar tabi bende diorum noluyo hiç bi siteye girmiyor.
-
IT işiyle uğraşıp cumartesi çalışan herkes sanırım benle aynı senaryoyu yaşadı DNS değişikliği.
Az kulak çınlatmadım rte.
-
Bende sabahtan beri uğraşıyorum en sonunda yeni çözdüm muhabbeti yandex dns kaydettim ama o da twittıra girmiyor.
@$edit : halloldu. Nolcak bu ülkenin hali ?
ndmylmz tarafından 22/Mar/14 10:11 tarihinde düzenlenmiştir -
open dns kesin çözüm
-
4.2.2.3-4.2.2.5
Ben uzun zamandır bunu kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım.