Artık Google Dns Servisi De Engellendi
-
zenmate eklentisi 10 numara :D
-
gemi batmadan önce kaptanın son çırpınışları
-
tayyip erdogan %50 joker hakkini kullanacagina keske seyirciye sorma hakkini kullansaydi demis birileri
-
Baraj inşaatında çalışıyorum kalite kontrol laboratuvarına bakıyorum Bilgi işleme bakıyordum geçici olarak ama yeni bilgi işlemci izne gitti sabah telefonlar zır zır la ne oldu internet yok ya nasıl yok güvenlik duvarına bakıyorum internet gözüküyor hiç bir bilgisayar internete erişemiyor çıktım baktım bilgisayarlara nedir nedir ipler tamam çakışma falan yok cyberoam reboot atım yok banamısın demedi lan dedim rte bişiler yapmıştır dns leri ttnetin iplerine çektim şak diye girdi. Bende uğraşıyom a.q. bilgi işlemci gidecek zamanı buldu diyom içimden olunca rahatladım.
-
an itibariyle Twitter'a hiç giremiyorum :)
DNS denemekten partmaklarıma kramp girdi...
girebilen varsa yazsın...
-
Arkadaşlar comodo ve open dns de engellendi. Giremiyorum AMK.! Twitterı açan dns var mı elinizde?
-
Sabah engelleyip sonra kaldırdılar galiba. Öğleden sonra düzeldi ben dns falan değiştirmedim google dns ile şu anda sorun yok.
-
alo ses verin olum ! bari giriyorum,giremiyorum falan deyin,,,bok gibi ortada kaldık...
-
Janitschar bunu yazdı
alo ses verin olum ! bari giriyorum,giremiyorum falan deyin,,,bok gibi ortada kaldık...
+1
-
Tivitırdan; DNS DNS diye bağıra bağıra Google DNS IP'lerini de toptan bloklatmışsınız. Biraz daha uğrşırsanız fiberoptikleri kesecekler. Yeter da?
Google'ın "arkadaşım üzerinden bağlan" olayı vardı. Ne oldu o? Hayata geçtiyse, tahminen 10-15 gün sonra öğrenci yurduma geçip 1gBit bağlantım ile proksi dağıtabilirim alayınıza :D
noname tarafından 22/Mar/14 20:18 tarihinde düzenlenmiştir