Artık Şehit Vermek İstemiyoruz :"(
-
Lice'de mayın tuzağı: 6 asker yaralı
Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında arama tarama çalışması yürüten askerlerin mayına basması sonucu 6 asker yaralandı. Askerlerin bazılarının durumu ağır.Lice’nin Güldiken Köyü’ne bağlı Yaka mezrası yakınlarında bir askerin mayına basması sonucu, bu askerle birlikte bulunan 5 asker taş ve şarapnel parçalarıyla yaralandı. Aralarında durumunun ağır olduğu öğrenilen askerlerin de bulunduğu yaralılardan 3’ü Lice Devlet Hastanesinde ve 3’ü de Lice Jandarma Komutanlığı revirinde tedavi altına alındı.
Güvenlik güçleri Lice giriş çıkışlarını kontrol altına alırken bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı
Fistan:Komple Büyük harfli başlık açmak yasaktır.. -
Allah yardımcımız olsun
-
Bizi K. ırağa tam olarak çekmek için ellerinden gelen kışkırtmayı yapıyorlar...
-
doğru düzgün bir başbakan gelene kadar sınır ötesi operayon derler ama bi halt yok
artık operasyon başlasın mayına basıp ölmektense , çatışarak ölelim şehit olalım
-
allah korusun ya bizim biraderde diyarbakırda allaha emanet olsunlar
-
K.ıraga girelimde ne olcak PKK o zaman bitecekmi? Dağdaki Pkk bitirmek için önce şehirdekileri bitirmen lazım.
Askerlerimizin ALLAH yardımcısı olsun. -
internet haberde okudum, ölen pkk'lının tabutunu kaldırmışlar. oda mardin dtp il başkanı fln varmış, kim izin veriyor bunlara. bu o.çocuklarına anlamıyorum. hepsinin a..g.
-
Kuzey Irak'a girip Kandil dağında temizlik yaparken paralel olarak istihbaratımız doğuda halkı kışkırtan bu yönde teşvik eden insanları tespit edip ortadan kaldırmalı,mal varlıklarına el konulmalı.
-
SIRF ŞUNLAR YOK OLSUN DİYE CANIMI SEVE SEVE FEDA EDERİM BÖYLE GERİDE KALMAKDANSA ŞEHİT OLARAK ÖLMEYİ TERCİH EDERİM.ALLAHIM SEN MEHMETÇİGİMİZİ KORU YARRABBİM.
-
bu mayınları bi tek pkk döşemiyo yollara pkk nın giremedigi köyler falan vardır bu durumda pkk ya yardım eden köylüler harekete geçer doguda askeri tabur ve birliklerin yada jandarma karakollarının bulundugu köylerin giriş çıkışlarında arama yapılır hava karardıktan sonra köye giriş çıkışta yasaklanır her yerde termaller falan vardır gece sürekli olarak termallerle görüntü aranır ama bu şerefsiz köylülerde gündüz tarlaya gider gibi çıkar köyden mayını döşer geçen forumdada yazdım imam ve muhtar pkk yardımda n tutuklanmıştı ama bunlar bi tane degilki onun için topunu sallandıracaksın
-
al işte son dakika geçiyo şırnaktada mayın patlamış şimdilik iki köylü ölü diyolar artık bu mayınların sonu gelmez hergün bi yerde mayın patlar bizim hükümette kıçını büyütür