folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Artık Şehit Vermek İstemiyoruz :"(

Artık Şehit Vermek İstemiyoruz :"(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aradigiz iktidar su an secim ile mesguldur lutfen secimden sonra tekrar deneyiniz.     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    simel1982 bunu yazdı:
    -----------------------------

bu mayınları bi tek pkk döşemiyo yollara pkk nın giremedigi köyler falan vardır bu durumda pkk ya yardım eden köylüler harekete geçer doguda askeri tabur ve birliklerin yada jandarma karakollarının bulundugu köylerin giriş çıkışlarında arama yapılır hava karardıktan sonra köye giriş çıkışta yasaklanır her yerde termaller falan vardır gece sürekli olarak termallerle görüntü aranır ama bu şerefsiz köylülerde gündüz tarlaya gider gibi çıkar köyden mayını döşer geçen forumdada yazdım imam ve muhtar pkk yardımda n tutuklanmıştı ama bunlar bi tane degilki onun için topunu sallandıracaksın

kesinlikle katılıyorum dağdaini bitirmen için sehirdekileri bitirmen lazım.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

aLLahın İzniyLe Şu ŞerefsizLeri En Sonunda Yok Edeceğiz! aLLah Askerimizin Yardımcısı oLsun, ŞehitLerin AiLeLerine Sabır Ve Baş SağLığı DiLiyorum.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

Yaralılardan biri abim gibi sevdigim kuzenim bilegi kırılmıs bide ayakta incime var Allah'a cok sükür bi seyi yok sükürler olsun.. zaten yol kapalı Diyarbakır'da gidemiyoruz.. Allah hepsini korusun esirgesin.. az daha kafayı yiyecektim..

edit: mayına basan haric diger askerlerimizde de agır bi sey yokmus Allah hepsine şifa versin.. Allah esirgesin hepsini..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    Kahraman bunu yazdı:
    Yaralılardan biri abim gibi sevdigim kuzenim bilegi kırılmıs bide ayakta incime var Allah'a cok sükür bi seyi yok sükürler olsun.. zaten yol kapalı Diyarbakır'da gidemiyoruz.. Allah hepsini korusun esirgesin.. az daha kafayı yiyecektim..

geçmiş olsun hocam.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    hocam hakikaten yiyecek ekmeyi varmış ALLAH korumuş.geçmiş olsun  

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    Allah hepinizden razı oLsun kardes..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

geçmiş olsun allah şifa versin bi an önce saglıklarına kavuşsunlar

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Toplam Hit: 2130 Toplam Mesaj: 19