Artık Şehit Vermek İstemiyoruz :"(
-
aradigiz iktidar su an secim ile mesguldur lutfen secimden sonra tekrar deneyiniz.
-
simel1982 bunu yazdı:
-----------------------------bu mayınları bi tek pkk döşemiyo yollara pkk nın giremedigi köyler falan vardır bu durumda pkk ya yardım eden köylüler harekete geçer doguda askeri tabur ve birliklerin yada jandarma karakollarının bulundugu köylerin giriş çıkışlarında arama yapılır hava karardıktan sonra köye giriş çıkışta yasaklanır her yerde termaller falan vardır gece sürekli olarak termallerle görüntü aranır ama bu şerefsiz köylülerde gündüz tarlaya gider gibi çıkar köyden mayını döşer geçen forumdada yazdım imam ve muhtar pkk yardımda n tutuklanmıştı ama bunlar bi tane degilki onun için topunu sallandıracaksın
-----------------------------
kesinlikle katılıyorum dağdaini bitirmen için sehirdekileri bitirmen lazım. -
aLLahın İzniyLe Şu ŞerefsizLeri En Sonunda Yok Edeceğiz! aLLah Askerimizin Yardımcısı oLsun, ŞehitLerin AiLeLerine Sabır Ve Baş SağLığı DiLiyorum.
-
Yaralılardan biri abim gibi sevdigim kuzenim bilegi kırılmıs bide ayakta incime var Allah'a cok sükür bi seyi yok sükürler olsun.. zaten yol kapalı Diyarbakır'da gidemiyoruz.. Allah hepsini korusun esirgesin.. az daha kafayı yiyecektim..
edit: mayına basan haric diger askerlerimizde de agır bi sey yokmus Allah hepsine şifa versin.. Allah esirgesin hepsini..
-
Kahraman bunu yazdı:
Yaralılardan biri abim gibi sevdigim kuzenim bilegi kırılmıs bide ayakta incime var Allah'a cok sükür bi seyi yok sükürler olsun.. zaten yol kapalı Diyarbakır'da gidemiyoruz.. Allah hepsini korusun esirgesin.. az daha kafayı yiyecektim..
geçmiş olsun hocam. -
hocam hakikaten yiyecek ekmeyi varmış ALLAH korumuş.geçmiş olsun
-
Allah hepinizden razı oLsun kardes..
-
geçmiş olsun allah şifa versin bi an önce saglıklarına kavuşsunlar